| nuamnuvreau a întrebat:

Hei! Nu prea am la cine sa apelez, si nici nu ma pricep la chestii din astea, asa ca intreb aici : ce e mai bun intre iPad2 si Samsung galaxy tab? Nu e batalia firmelor,vreau doar sa stiu care e mai buna. Nu intentionez decat sa ascult muzica/vizionez filme/navighez pe internet/ descarc jocuri sau alte aplicatii, nu e ceva pentru office.

3 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Hey happy Am dat de intrebarea ta si m-am gandit sa iti raspund. Eu as opta pentru Samsung galaxy tab pentru ca are o viata mai indelungata decat iPad2. Alegerea este numai a ta. Pa. Sper ca te-am ajutat.Numai bine.

| znstr a răspuns:

Dupa parerea mea, cel mai bine ti-ai lua un Samsung Galaxy Tab. Cine iti ia iPad mi se pare chiar "fita", nici de cum calitate. Cand ma gandesc la produsele Apple, imi vine in minte prima data pretul exorbitant pentru un produs care face acelasi lucru un un altul la un pret mai mic probabil. Merci pe un Samsung cel mai bine, dar daca te duci in Altex/Domo/magazinul Samsung din magazinul Unirea (daca esti din Bucuresti), poti sa incerci chiar acolo pe loc o tableta de la Samsung ca sa vezi cam ce poate. Pa pa!

| WhiteChocolateTEO a răspuns:

Dupa mine, Samsung galaxy tab e mai buna si mai flexibila decat ipad2