| DianaChiriac a întrebat:

Hei happy! Nu prea știu cum să formulez întrebarea, dar încerc... Voi ce vă luați în clasa a IX -a (ghiozdan / geanta )? Întreb pentru că am văzut că majoritatea spun că ghiozdanul nu se poartă, că trebuie să ne luăm genti pentru că sunt la modă blah! blah! blah!. Mie nu prea îmi place stilul elegant... Adică sunt cu tenișii, blugii etc., nicidecum cu rochii, fuste. Deci, e de prost gust să mă duc cu ghiozdan în clasa a IX-a?

13 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

De prost gust e să faci ce fac alţii doar ca să te încradrezi în trend-ul lor stupid de copii stupizi. Am avut geantă anul trecut şi nu îmi mai trebuie cât oi trăi. Anul ăsta îmi iau ghiozdan, chit că o să mă doară spatele, măcar nu-mi face gaură în umăr.

Geanta e ok când ai puţine ore şi nu prea ai ce căra după tine.

| Zoet a răspuns:

Uite, şi eu trec tot în clasa a IX-a şi nu mi se pare deloc ciudat să-ţi iei ghiozdan. Fiecare după gusturile lui. Dacă tu nu te simţi bine cu geantă, de ce să-ţi iei una? Îţi cumperi ce-ţi place...

| UbexFlo a răspuns:

Nu, chiar deloc nu e de prost gust.Fiecare se poarta exact asa cum ii arata caracterul.happy Si eu imi luasem geanta la un moment dat dar nu ma puteam desparti de clasicii adidasi asa ca am revenit la ghiozdan.happy

| NoShit a răspuns:

Nu. Ai de cărat cărţi şi o geantă oricum te va obosi. Care-i şpilul cum că dacă-i la modă purtăm, dacă nu, ne facem de râs. Mă piş pe ratatele care fac modă. Poartă ce-ţi place, ce-i comod, ce-i stilul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geanta e mai des intalnita in preferintele adolescentilor, dar poate provoca probleme de coloana. Eu as opta pentru ghiozdan.

| oo4099 a răspuns:

Ai putea sa iti iei si un rucsac si o geanta daca ai destui bani in buget.Cand te imbraci mai elegant iti iei geanta, iar cand te imbraci sport iti iei rucsacul.Nu cred ca se pune problema de prost gust in cazul ghiozdanului pentru ca daca e unul bun si estetic arata mult mai frumos decat o geanta care nu are nici un farmec.
Cred ca asa o sa procedez si eu.
Succes la liceu si sper sa dai de colegi care nu au perceptii de genul!
P.S. am inteles ca esti la eminescu... poate imi spui si mie cum e acolobig grin...a fost a 2-a optiune pe fisa de admitere.

| DianaChiriac explică (pentru oo4099):

Hei! Păi, am intrat anul acesta, dar am mulți prieteni acolo și din câte mi-au spus, este un liceu bun, care nu te stresează foarte mult. Să nu înțelegi greșit, se face carte, dar nu se compara cu "regimul" strict de la Racoviță. Tu unde ai intrat? big grin

Hei! Am intrat anul acesta, dar am câțiva prieteni care sunt acolo și din câte mi-au spus, este un liceu bun. Dacă ai norocul să ai niște profesori buni, va fi destul de bine. Oricum, majoritatea profesorilor de acolo sunt foarte buni. Și cel mai bun lucru, este ca nu te streseaza foarte mult cu învățatul. Nu înțelege greșit, se învață, chiar foarte bine, dar nu este un liceu foarte strict, cum este de exemplu Racoviță. Prea multe lucruri nu știu... Ce știu, știu de la prietenii de acolo. Tu unde ai intrat?

Scuze că am trimis de două ori. Când l-am trimis pe primul, nu îmi apărea că a fost postat. :d

| oo4099 a răspuns (pentru DianaChiriac):

Nationallaughing..in prima faza am vrut sa dau la eminescu la stiinte ale naturii, dar cand am auzit ca se face aceeasi bio ca la mate-info am zis de ce nubig grin... sper sa fie ok.

Ok happy Succes!

| oo4099 a răspuns (pentru DianaChiriac):

La fel si tie! happy

| AndyNimeniAltul a răspuns:

Cautati un model de geanta pe stilu tau gheozdanul nu s emai poarta intr-adevar zice lumea ca nai banis ati iei o geanta crede-ma stiu ce spun Funda te rog