anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Nu stiu ce sa zic dar cred ca imi doresc prea multe! De ce oare vreau sa imi cumpar atatea dar nu imi pot permite? Vreau sa imi cumpar,de exemplu,haine (pantaloni,tricouri,incaltaminte), vreau ochelari de soare, vreau o chitara, vreau sa imi cumpar reviste de la chiosc dar nici pentru alea nu am bani,pentru ca parintii mei nu imi pot da incontinuu + ca acum este o perioada grea din cauza faptului ca a trebuit sa ne cumparam haine pentru ca avem o nunta + eu mai am si banchetul, am mai dat si pe acolo cateva milioane,si mai este si fratele meu, mai mare ca mine.Nu stiu de unde pot avea banii care imi trebuie pentru a-mi face toate poftele,si eu am mai innapoiat,pentru ca nu mi le pot permite pe toate, cu toate ca eu vreau.Ce pot face sa pot pastra si eu bani la ciorap?

4 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Stai linistita, e ceva normal, toate vrem! Decat sa te tot gandesti de fiecare data cand treci pe langa un magazin ca iti trebuie aia si aia si aia, organizeaza-ti dorintele.Fa o lista! Scrie toate lucrurile pe care vrei sa le cumperi intr-o luna si incepe sa strangi bani pentru ele.De exemplu, in luna iunie imi cumpar: ochelari de soare, doua tricouri si o pereche de tenisi, nimic altceva.Mult succes!

| hunterpainting a răspuns:

La
mun
ca

| Bogdan_9316 a răspuns:

Daca ai cap in ziua de azi faci bani daca nai nu faci.

| Eyke a răspuns:

Probabil esti plictisit si gasesteti o ocupatie.un joc..film mai bine zis un hobby care nu te costa bani..eu sunt fan anime gen..ma uit si nu ies afara dau bani aiurea..merita