Hei! Nu stiu cine o sa stea acum sa citeasca tot ce am de spus, dar macar incerc. Cam de la inceputul anului scolar, m-am imprietenit cu un bun prieten de al fostului meu. Treptat am ajuns sa ne intelegem foarte bine, ba chiar el ma considera cea mai buna prietena a lui. Adica, el spune totul, tot ce simte, toate parerile care le are despre cineva. Treptat, a ajuns sa mi se para simpatic, si i-am spus si lui asta, dar i-am spus ca nici nu vreau sa fie ceva intre noi, pentru ca apoi nu am mai putea sa fim asa apropiati. El a fost de acord, si a spus a si el simte ceva pentru mine, dar e mai bine cum spun eu. In ultimul timp, imi spune ca sunt mica si draguta(sunt mica de statura, iar el e cu 2 ani mare decat mine). Printre toate lucrurile care mi le spune, mi-a spus si ca ii place de o fata, doar ca nu se simte indragostit de ea. Incerc sa il ajut cu ea, dar ma simt foarte aiurea, sa fie gelozie? Plus de asta, in week-end mi-a spus ca ma iubeste, credeam ca e beat, si l-am intrebat ieri, daca era beat. Atunci, mi-a spus ca nu era, si asta simte, pentru ca ma considera foarte apropiata de el si ii sunt draga. Am uitat sa mentionez, ca m-a si imbratisat si de cate ori ne intalnim se joaca cu mine. Sa fie doar prietenie? Voi ce credeti?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Eu nu cred ca este doar prietenie între voi si ca el simte ceva pentru tine, iar de fastul cu gelozia dacă chiar ești indrogostita de el este normal sa fii geloasa, si eu as fii geloasa in locul tau.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.220.112.210) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro