| Lost0in0your0memories a întrebat:

Hei, nu stiu daca ati auzit zvonul cum ca Justin Bebier nu exista! voi credeti asa ceva? adica cum ar fi posibil ca pana acum nimeni sa nu isi dea seama? daca vreti sa vedeti ce so auzit accesati link-ul acesta http://www.youtube.com/watch?v=BLIfkilT1J4

Răspuns Câştigător
| FreakyFred a răspuns:

Da, am vazut! din pacate e fake. uita-te la inceput, chiar la inceput. scrie "onion news network". cauta filmul "the onion" si o sa iti dai seama ca e falsa stirea! chiar daca am avut un moment de bucurie sufleteasca cand am auzit, totul e o farsa!

8 răspunsuri:
| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

laughing Clar este falsa stirea.tongue

| Christina a răspuns:

Doamne apara si pazeste! cand credeam ca scapam de el laughing(joke). E falsa stirea, totul e pentru promivarea lui JB :p

| Kira9747 a răspuns:

Tocmai astazi am primit un mass de la o prietena cu acest subiect si cu video-ul acesta, parerea mea este ca ar fi ceva cam ciudat, adica despre vedete apar zvonuri false tot timpul, ca acel zvon despre Lady Gaga cum ca ar fi hermafroid, sau ca Justin Bieber este gay, ma rog... aceste zvonuri si altele sau dovedit a fi adevarate sau false, daca este adevarat se va afla, iar pana atunci presa nu il va lasa pe Justin Bieber in pace, sigur.
Mi-e una nu prea imi place de el, deci pentru mine nu este cine stie ce catastrofabig grin

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Eu chiar nu-l cred.

| Black_Cherry a răspuns:

Din pacate stirea e o farsa.

| antonia1 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=sreuu4DlOuI justin bieber traieste...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da chiar m-am uitat pe youtoube e fascinant ceam vazut acolo despre Justin Bebier!

| LordZorro a răspuns:

Justin exista