Gandeste-te mereu la ce vrei de la acea persoana (sa fiti impreuna o zi?, sa te ajute la ceva? sa scapi de plictiseala?, sa o ai alaturi o viata?), apoi spune mereu ce simti. Toti apreciem sinceritatea si nu copy-paste din repertoriul altora, care oricum nu ni se potriveste. Daca lupti pentru persoana visurilor tale, spune totul din inima - niciodata nu da gres! Mult noroc!
Nu exista replici de agatat care sa funcționeze. Poate la fete ar merge , dar la noi băieții nicio șansa. Sa te duci sa ii zici cuiva dr care iti place : " Ai o harta, pentru ca m-am pierdut in ochii tai " sau " am apărut, mai ai 2 dorințe " Iti iei una peste fata de nu sti cum te cheamă. Trebuie sa te bagi in seama cu persoana respectiva si totul va decurge de la sine.
Eu zic sa incerci sa fii tu insati. Nu cuceresti pe nimeni cu replici pregatite din timp, sau cu vorbe pe de rost. Daca iti place de el ar trebui sa te simti libera in preajma lui, sa nu iti fie frica sa scoti cateva vorbe. Bafta!
Daca nu sti filtra nu e nici o problema...nu cred ca ar trebui sa inveti sa faci asta sau sa ai nevoie de replici cand vor fi niste sentimente reciproce cu o persoana totul va veni de la sine
Baietii nu se "agata" cu replici... Trebuie sa-i fic pe placul si gusturile lui, si depinde de cat timp il cunosti si cat vrei sa fii cu el. Daca incerci cu replici, mai bine ai rebunta din start, puteti incerca cu o discutie normala, dar si fierbinte, ceva care i se pare lui interesant, dar nu despre sport sau batai, ceva dragut, daca te emotionezi nu ai de ce, deoarece e si el fiinta si recunoaste cand cineva greseste, deci se iarta.
Eu iti sugerez sa fii tu insati! (funtita? )
Antrax întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: