Buna,
Pasiunea pentru a citi trebuie sa aiba si un anumit interes si recunosc ca si pentru mine a fost greu sa gasesc acele carti care sa ma captiveze.
Am inceput cu Marin Preda cel mai iubit dintre pamanteni, apoi cu John grisham - cartile lui si apoi incetul cu incetul am descoperit ca viteza de a citi este foarte mare si daca o carte ma captiveaza raman prins in ea.
In mare parte conteaza sa te atraga, de obicei ce filme te atrag( ma refer la gen) cam si acelea vor fi cartile care te vor captiva.
Totodata aminteste-ti ca poti spune la randul tau povestile altora daca le stii. Imi placea mult sa povestesc altora ceea ce citesc si asta ma ajuta sa-mi dezvolt imaginatia si sa imi formez o imagine in minte cu ceea ce citesc.
Te mai ajuta daca te transpui un pic in poveste.
TImpul nu este o problema dar daca alegi doar sa impusti notele vei avea zece dar pe alte parti pierzi.
Succes,
Degeaba vrei ceva atât de mult, dacă ţi-e prea lene sau aştepţi ca ceilalţi să-ţi trezească interesul de a obţine ceea ce vrei. Trebuie să-ţi cauţi singură motivaţiile, să ştii pentru ce lupţi şi să fii sigură că vrei acel ceva. Noi n-avem cum să te ajutăm şi nici măcar nu meriţi ajutorul nostru. Comportamentul tău e dominant în România, ceea ce e un lucru groaznic. Nu ajunge numai să vrei ceva, ci trebuie să ai şi ambiţia de a face ceva pentru a obţine lucrul pe care îl doreşti. Iar ambiţia este determinată de motivaţiile pe care le ai şi de câştigul obţinut după ce ajungi să faci ce ţi-ai propus.