Cred ca te-am sfatuit de mai multe ori sa mergi la un psihiatru si ca nu este nicio rusine in asta!
din cate imi aduc aminte suferi de anxietatea si/sau depresie
luand un tratament adecvat te va ajuta sa vezi oarecum altfel lucrurile si sa fii usor diferita fata de persoana retrasa de acum!
nu zic ca vei deveni regina balului peste noapte, in popularitate, dar oricum te vei minuna de cate chestii ai fost privata actual cand ai anxietate si aceste temeri sociale!
scoala are importanta ei, deci numai gandi astfel! incearca sa legi prietenii cu persoane din cartier, din afara scolii tale, nu trebuie sa fii prietena neaparat cu colegele, dar nu ar strica sa ai o relatie buna cu acestea!
un medic si un psiholog te vor ajuta mult, ai sa vezi!
multa sanatate!
Pune mana si invata foarte bine, ia numai note de 10 la ore si vei vedea ca multe fetite vor vea sa fie prietena cu tine, cand te vad ca esti atat de desteapta.
Buna.E sfasietor sa nu ai deloc prieteni la varsta adolescentei, dar aminteste-ti ca la scoala mergi ca sa obtii o educatie, nu ca sa stai cu prietenii.De aia te trimit parintii tai acolo, ca sa nu suferi mai tarziu, asadar sa renunti e o decizie deloc inteleapta.
Buna, Încearcă să nu te mai gândești la acest lucru. Dacă ele nu te vor este pierderea lor.
Iti spun aceste lucruri in calitate de cadru didactic, cu mai putina experienta, ce-i drept. Cere-le ajutorul profesorilor tai, sau macar unuia de care esti mai apropiata. Ai incredere ca vor veni si zile mai senine in care iti vei gasi locul. Perioada de scoala generala/liceu nu trebuie sa fie neaparat perfecta, dar asta determina frumusetea vietii.