| Laur195 a întrebat:

Hei! O buna prietena de-a mea isi va face majoratul peste cateva zile, iar problema e ca nu o sa fiu acasa...As fi vrut sa nu-i spun nimic, insa sa-i trimit cadoul prin curier... oare e stupid lucrul asta? Sau ar fi cat de cat o surpriza placuta?

Răspuns Câştigător
| Yurisa a răspuns:

Eu cred ca ar fi o surpriza placuta

| Laur195 explică (pentru Yurisa):

Hmm...dar cum as putea sa-i spun? Iesi pana la usa ca a venit curierul laughing ma gandeam sa i zic ca odata si-a uitat o haina la mine acasa asa ca am vrut sa i-o trimit inapoi big grin

| Yurisa a răspuns (pentru Laur195):

Nu poti sa scrii adresa ei la curier? laughing sau poti sa il lasi la usa cu un biletel si dupa sa fugi laughing)

| Laur195 explică (pentru Yurisa):

Treaba e ca nu sta la bloc...era misto asa si cu, curierul...ar fi ok, ii dau nr ei si ii spun curierului sa i spuna ca are un colet de la nu stiu ce firma

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie mi s-ar parea interesant, eu zic s-o faci.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te-a invitat si ai confirmat ca mergi, atunci ai obligatia sa o suni si sa-ti ceri scuze ca nu mai poti merge. Asa este nromal in lumea oamenilor civilizati, sa anunti cand se intampla ecva si nu mai poti ajunge!
Cat priveste cadoul, poti sa i-l duci alta daca sau il poti trimite prin curier, oricum nu are importanta, fiind mai important sa suni si sa iti ceri scuze pentru neprezentare.

| Laur195 explică (pentru Violleta2022):

Nu-s asa de prost incat sa promit ceva si apoi sa nu mai rezolv acel lucru...i-am spus de la inceput ca nu pot ajunge...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Laur195):

Atunci nu-i cazul sa-ti faci nici o problema, odata ce stie ca nu poti sa mergi.

| Laur195 explică (pentru Violleta2022):

Pai da, dar voiam ca totusi si cadoul sa ajunga zilele astea la ea, pe altcineva nu prea as vrea sa l dau...si d-aia ziceam de curier dar meh

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Laur195):

Ai 50 de lei? Sunt firme de curierat, care duce pachetul in 24 de ore la oras si 48 de ore la sat.

| Laur195 explică (pentru CodrutElian1990):

Dau si 100, numai sa stiu ca ajunge cadoul exact cand vreau eu

Dai adresa si il duce. Cauta pe net firme de cuiererat si poti sa iei legatura telefonic cu ele. Atentie, unele nu lucreaza nici sambata sau dumineca, altele lucreaza sambata, dar nu lucreaza duminica.

| Laur195 explică (pentru CodrutElian1990):

Si sa pun numarul ei de telefon nu? Gen doar sa o sune curierul ca are un colet

Da!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai frumos e sa ii zici ca nu poți ajunge și cu prima ocazie sa ii dai cadoul tu. E atât de impersonal prin curier. E ca și cum nu ai vrea sa o vezi și ai trimite pe altul sa îți rezolve obligatiile

| Laur195 explică (pentru suntserios):

Mda, ai dreptate aici...dar problema e ca nu o sa fiu acasa cateva saptmani si mna, e destup de naspa sa i dau cadoul dupa atata timp, cel putin pentru mine