Daca te-a invitat si ai confirmat ca mergi, atunci ai obligatia sa o suni si sa-ti ceri scuze ca nu mai poti merge. Asa este nromal in lumea oamenilor civilizati, sa anunti cand se intampla ecva si nu mai poti ajunge!
Cat priveste cadoul, poti sa i-l duci alta daca sau il poti trimite prin curier, oricum nu are importanta, fiind mai important sa suni si sa iti ceri scuze pentru neprezentare.
Nu-s asa de prost incat sa promit ceva si apoi sa nu mai rezolv acel lucru...i-am spus de la inceput ca nu pot ajunge...
Atunci nu-i cazul sa-ti faci nici o problema, odata ce stie ca nu poti sa mergi.
Pai da, dar voiam ca totusi si cadoul sa ajunga zilele astea la ea, pe altcineva nu prea as vrea sa l dau...si d-aia ziceam de curier dar meh
Ai 50 de lei? Sunt firme de curierat, care duce pachetul in 24 de ore la oras si 48 de ore la sat.
Dau si 100, numai sa stiu ca ajunge cadoul exact cand vreau eu
Dai adresa si il duce. Cauta pe net firme de cuiererat si poti sa iei legatura telefonic cu ele. Atentie, unele nu lucreaza nici sambata sau dumineca, altele lucreaza sambata, dar nu lucreaza duminica.
Si sa pun numarul ei de telefon nu? Gen doar sa o sune curierul ca are un colet
Da!
Cel mai frumos e sa ii zici ca nu poți ajunge și cu prima ocazie sa ii dai cadoul tu. E atât de impersonal prin curier. E ca și cum nu ai vrea sa o vezi și ai trimite pe altul sa îți rezolve obligatiile
Mda, ai dreptate aici...dar problema e ca nu o sa fiu acasa cateva saptmani si mna, e destup de naspa sa i dau cadoul dupa atata timp, cel putin pentru mine