| Laur195 a întrebat:

Hei! O buna prietena de-a mea isi va face majoratul peste cateva zile, iar problema e ca nu o sa fiu acasa...As fi vrut sa nu-i spun nimic, insa sa-i trimit cadoul prin curier... oare e stupid lucrul asta? Sau ar fi cat de cat o surpriza placuta?

Răspuns Câştigător
| Yurisa a răspuns:

Eu cred ca ar fi o surpriza placuta

| Laur195 explică (pentru Yurisa):

Hmm...dar cum as putea sa-i spun? Iesi pana la usa ca a venit curierul laughing ma gandeam sa i zic ca odata si-a uitat o haina la mine acasa asa ca am vrut sa i-o trimit inapoi big grin

| Yurisa a răspuns (pentru Laur195):

Nu poti sa scrii adresa ei la curier? laughing sau poti sa il lasi la usa cu un biletel si dupa sa fugi laughing)

| Laur195 explică (pentru Yurisa):

Treaba e ca nu sta la bloc...era misto asa si cu, curierul...ar fi ok, ii dau nr ei si ii spun curierului sa i spuna ca are un colet de la nu stiu ce firma

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie mi s-ar parea interesant, eu zic s-o faci.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai frumos e sa ii zici ca nu poți ajunge și cu prima ocazie sa ii dai cadoul tu. E atât de impersonal prin curier. E ca și cum nu ai vrea sa o vezi și ai trimite pe altul sa îți rezolve obligatiile

| Laur195 explică (pentru suntserios):

Mda, ai dreptate aici...dar problema e ca nu o sa fiu acasa cateva saptmani si mna, e destup de naspa sa i dau cadoul dupa atata timp, cel putin pentru mine