Prin comportamentul tău îl faci să creadă că ție nu îți pasă deloc de el. Dacă vezi că el te-a băgat mereu în seamă, nu îl poți băga și tu acum? Nu știi ce să-i spui? Ei bine, nici eu. Dar nu contează, spune-i orice.
Dacă nu te hotărăști odată și nu faci cu adevărat ceva, îl pierzi. Vorbește cu el!
Și tu ești în aceeași situație ca și a mea?
Cand o sa mori, inloc sa mori cu cineva langa tine o sa mori singura cu orgoliul tau, doamne. ma intreb ce crede el despre tine. cum crede el ca tie iti pasa de el cand tu nici macar nu ai bunu simt odata la an sa zici buna, prosti unii baietii in ziua de azi, aia imputiti in ziua de azi ei zic primii buna dupa nici nu se uita la tine daca nu le zici tu inapoi, dar "prostii" ca asta trebuie sa zica numai el ca sa poata vb cu cineva...
Deci, chiar te place din cate imi spui, dar probabil el vazand ca tu esti distanta il ignori uneori s-a gandit ca tu doar te joci cu el si de fapt nu simti nimic pentru el. Ar trebui sa lasi putin mandria de-o parte si sa il intrebi si tu de vorba doar vorbiti de ceva timp nu e ca si cum te-ai baga in seama cu cineva necunoscut. Si poti sa-i spui uneori cand iti face cate un compliment ca " si eu esti un dragut :* " sau " un dulce " ce iti vine tie. Fi tu si nu mai incerca sa-ti ascunzi sentimentele mai tarziu poti sa-l pierzi in favoarea altei fete. Intreaba-l ce mai face si de-acolo o sa te descurci tu. Stii: " Nu risti nu castigi! " Bafta! :*
Eu spun sa te linistestii in primul rand,tuturor ni se intampla si mie mi s-a intamplat asta de multe ori,o data,cand vorbeam cu un baiat mult de tot si la fel,numai el imi spunea buna si el se enerva ca nu ii spuneam si eu nimic, s-a suparat si o saptamana nu am mai vorbit, m-am simtit aiurea, asa ca l-am bagat eu in seama, l-am chemat afara cu mine..nu am vrut sa renunt la el asa usor pentru ca tineam la el si era pacat de noi, iar dupa un timp am fost impreuna, mult timp, succes