| Diana240796 a întrebat:

Hei o sa sune cam ciudat, dar am o stare attat de proasta si ...de obicei singura cale e sa plang si sa ma racoresc, dar. nu stiu nu pot si m-a intrebat daca nu stiti niste melodii mai triste mai sau ceva pe youtube. Dau funda si voturi.

Răspuns Câştigător
| Dizz a răspuns:

Uite ce e. Stiu cum e sa ai o asemenea stare dar daca asculti melodii te deprimi mult mai rau de la ele si nu te ajuta cu nimic, crede`ma :*. Fii tare de fiecare daca cand ti se intampla ceva si incearca sa treci peste. Stiu ca nu este deloc usor, dar toti trecem prin asa ceva happy. Take care :*.

3 răspunsuri:
| SunShine_5894 a răspuns:

Esti trista si ceri melodii triste? Pentru ce, sa iti tai venele? Eu zic sa iesi cu prietenel, sa te distrezi, sa asculti muzica(vesela), uita-te la filme, scoate "Secretul" o sa iti treaca starea happy si ...Smile, no matter what! :*

| Alexandru_2594 a răspuns:

Buna,sunt Alex si, ti-as recomanda:Miley Cyrus-7 Things.E pe youtube', sau poti sa-l descarci cu programul:"vdownloader"poti descarca orice fel de melodie sau video vrei.Sau poti incerca:To The Sky (The soundtrack For The Original Motion P.)
Daca vrei sa tinem legatura live'" :ID- bad_boy4ever96 > dar de fapt nu sunt bad'(rau) invers.AAA>>> sper ca te-am ajutat.happy