| Severin_Ana_1993 a întrebat:

Hei! O sa vi se para ciudat ceea ce urmeaza sa va spun sau mai bine zis sa va intreb...
Sunt clasa a 6-a ( 13 ani) si imi place mult psihologia, imi place sa ascult oamenii, unii chiar mi-au spus ca dau sfaturi bune si ca i-am ajutat foarte mult... dar intrebarea este: Credeti ca voi reusi sa imi indeplinesc,, visul" de acum, sau ca ma voi razgandi, poate prea tarziu si nu voi mai face ceea ce imi place? Adica sora mea a vrut sa se faca: stilista, astronom, arhitect( si multe altele pe care nu le mai tin minte laughing dar a ajuns la hotararea finala: medic. Dar ea nu a descoperit ca ii place asta atat de devreme ca mine.
Nu stiu daca are logica intrebarea dar simt ca am nevoie de niste raspunsuri, dar sincer nu stiu daca am pus intrebarea corecta... mai bine va pun alta (raspundeti la care vreti): Ati avut astfel de,, vise" pe care le-ati indeplinit? Daca da, regretati alegerea?
Poate sunt prea mica sa ma gandesc la astfel de lucruri dar in fine...
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Cred ca orice persoana a trecut prin asta la un moment dat. Cand eram mica imi doream mult sa devin medic... aveam truse, faceam injectii la toate papusile pe care le aveam..eh, acum am fobie de tot ce tine meseria unui medic. Visurile se indeplinesc daca tu crezi in ele si esti suficient de motivata. O sa ai parte de multe experiente, iti vei schimba mereu opțiunile pana cand iti vei da seama ce meserie ti se potriveste si te implineste cu adevarat.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

POti sa devii absolut tot ce vrei, atata vreme cat esti determinata sa pui mana pe carte serios si sa inveti!

| Severin_Ana_1993 explică:

Poate sunt prea mica sa ma gandesc DEJA la asfel de lucruri dar oricum...

| StefanAndrei441544 a răspuns:

Cu totii am avut, depinde de soarta daca le indeplinim sau nu, cat timp ai ambitie nu ai de ce sa nu iti realizezi "visul".