Eu cred ca e o idee proasta, dar fie.
Mananca mai multe dulciuri, paine, fast food. Bea sucuri, etc.
La 49 kg nu poţi spune neapărat că eşti slab, dar depinde şi de înălţimea pe care o ai
Eu am 50 kg, la fel ca tine, oricât de mult aş încerca nu mă îngraş, dar nu mă simt slabă, mă simt confortabil cu greutatea mea, de aceea sfatul meu ar fi să te bucuri de felul cum arăţi şi să nu te forţezi să pui în greutate kilograme de care poate nici nu ai nevoie
Vitaminele nu ingrasa, nu au calorii, grasimi, e un mit complet eronat pe care il tot aud! Este adevarat ca se recomanda persoanelor cu probleme majore de greutate, precum acelora anorexice, dar asta pentru ca au un anumit deficit dat de malnutritie sau de orice altceva.
Daca vrei sa te ingrasi, trebuie adaugate calorii in plus la ceea ce mananci. Cu alte cuvinte, carne mai grea, paine mai multa, paste cu sos etc. Mananca fructe mai dulci, de exemplu banane. Incearca si nucile cu miere, de exemplu. Asemenea, poti face exercitii la sala cu greutati mari.
Fumatul este si el nerecomandat, acesta accelerand metabolismul si, prin urmare, slabesti mai repede.
Pentru ambele ar trebui sa consulti un nutritionist respectiv un antrenor de fitness.
Spun asta deoarece un strain de pe TPU nu are de unde sa stie daca ai vreo alergie sau alt fel de probleme, iar un sfat prost iti poate genera complicatii.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: