Nu are rost sa iti strici viata de liceu cu toti ratatii, drogatii si sa fi socotita ca ei.
,, Spunem cu cine umbli ca sa iti spun cine esti''
Lasa ca ai timp si de relatii mai tarziu.
Suntem de aceeaşi vârstă, doar că eu am avut un prieten şi pot să-ţi spun că nu ai pierdut nimic, ba chiar din potrivă. Decât să te stresezi pentru un cretin, mai bine stai singură şi aştepţi până găseşti un băiat care chiar merită atenţie, că nu e deloc o ruşine sau ceva. Şi ai dreptate cam în tot ce ai spus acolo, în ultimul timp relaţiile au început să devină doar un motiv pentru care să te dai mare (mai ales printre adolescenţi). Asta este, nu avem cum să schimbăm asta pentru că aşa e generaţia noastră... Rar mai găseşti o persoană care chiar să ţină la tine cu adevărat, nu să stea cu tine doar pentru aspectul fizic. Cât despre alea care ajung să şi-o tragă de la vârsta asta, dă-le naibii, că sunt nişte distruse. Şi măcar dacă ar face-o doar cu unul, nu cu 10. Whatever. Sper că te-am ajutat.
Eu sunt clasa aXa si nu am avut prieten deci.
Sunt de acord cu tine. nu te stresa prea mult, ai toata viata inainte
Hmmm in mare parte ai dreptate, da sa stii ca asta ii valabil si pentru fete ca pana la urma si ele cauta la baieti, sa fie tata barosan baiatu, lucrat bine, 7 facultati daca se poate, sa nu poarte ochelarietc etc.Ba mai mult acum daca nu esti alcoolist, nu fumezi, nu discoteci, nu tu curvasareala, te cred un ciudat.Am loato razna de tot cu totii! Cu baietii mai ai timp, n-are rost sa te grabesti si dup sa-ti para rau.:*
Nu trebuie sa te ghidezi pe aceste pareri..la un moment dar se va intragosti si de tine cineva stai calma.....incerca sa si mai deschisa vorba!
Stai linistita, ai timp si pentru prieteni.Ai dreptate in ce ai zis legat de preferintele baietilor, dar aia care se uita doar la sani si fund sunt niste obsedati.Baietii adevarati se indragostesc si de sufletul unei fete, nu doar de trup.In legatura cu sarutul, nu e o rusine ca nu te'ai sarutat pana acum.Fiecare face asta cand crede el. :* Sper ca te'am ajutat