Faptul ca plangi noaptea inainte de culcare denota o fire rebela, razgaiata, care plange de nervi ca nu este lasata sa faca ce vrea ea, sau nu capata tot ce-si doreste.
Nu vei face pe nimeni fericit daca prefacandu-te iti arati coltii si rautatea. Oamneii vad asta pe chipul ta si se vreo simtii raniti.
Invata sa accepti realitatea, sa lasi rautatea deoaprte si vei vedea ca viata are alta culoare.
Razgaiatul aduce numai nenorociri in viata unui copil. Ca-i blocheaza creierul si el considera ca i se cuvine totul, indiferent daca are voie sau nu, fiind incapabil sa discearna ce-i bine, de ce-i rau.
Invata sa gandesti si sa accepti ca suntem inconjurati de oamnei si nu ni se cuvine nouatotul.
Invata sa imparti orice cu ceilalti.
Invata sa cedezi in favoarea unui prieten bun sau a unui membru al familiei, asta inseamna dragoste pentru ei si faptul ca-i apreciezi
De ce sa te prefaci? Nu vrei sa fii fericita cu adevarat? Este posibil. Gândește-te numai care sunt motivele care te fac nefericita. Depind de tine acele motive? Daca da atunci incearca sa indrepti lucrurile. Daca nu reusesti oricat te-ai stradui atunci inseamna ca nu depind de tine acele lucruri.
In ceea ce-i priveste pe altii care probabil te dezamagesc incearca sa-i intelegi. Toti au motive pentru felul in care se comporta mai mult sau mai putin bune. In spatele unui om dur poate fi multa suferinta.
Incearca sa nu ai asteptari mari de la oameni si atunci si dezamagirile vor fi mai putine.
Hei. Am avut discutia asta cu o profesoara de Chimie, acum 1 an, pe cand faceam curs seral in clasa a 12-a. Cu siguranta ne mintim in sinea noastra intotdeauna despre anumit lucruri, chiar daca nu reunosc multi asta. Nu cred ca exista om sa fie suta la suta realist. Dar sa te minti singura ca totul va fi bine face parte dintr-un proces psihologic, deseori de incurajare. Atata timp cat luam atitudine. I-am explicat si profesoarei si a ramas placut impresionata. Pentru restul din mesajul tau, nu cred ca-si are rost sa ma expun public dar cert este ca probabil esti o persoana foarte sensibila si speciala si trebuie sa lupti putin in sinea ta si sa ignori raul si prostia din lume, exista si bine si frumos, trebuie doar sa ne uitam intr-acolo.
Parerea mea e că nu va tine mult până sa isi dea lumea seama ca te prefaci, în plus, cand te prefaci fericit intr-un moment in care nu simti sa fii asa, te face si mai trist. Va fi și mai rau pentru tine dupa, eu zic sa nu te prefaci, ci sa mergi la un psiholog, întrebarea e: ce te face asa trista?
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: