Fiecare profil in parte se axeaza pe anumite materii, pe care le studiezi si le aprofundezi ceva mai mult. Aceasta alegere a profilului te ajuta intr-o oarecare masura sa intri la o anumita facultate. De exemple daca faci filologie o sa iti fie usor sa intri la Litere, decat la medicina.
In ceea ce priveste alegerea profilului: gandeste-te ce iti place tie mai mult, ce ti-ai dori sa faci pe viitor, ca sa iti fie mai usor cand o sa mergi la facultate. La momentul actual informatica este cautata.
Normal CA COnteaza. Daca te duci la filologie si vrei sa dai la medicina iti dai seama ce greu iti va fi avand in vedere ca tu nu mai faci biologie si chimie din a 11-a? Trebuie sa te duci la un profil care-ti place, care te va ajuta cu materiile pe care se pun accent sa intri la facultatea care vrei.
Hey
Nu conteaza profilul la care te duci. facultatea e facultatea liceul e liceu Trebuie sa alegi un profil in care sa inveti cat mai multe pentru a sti putin din toate Eu iti recomand stiiintele naturii este cel mai bun profil eu am vrut sa fug de mate si m-am dus la filo ☻ dar acum regret ca nu am mers la stiinte
Bafta ♥
Curious2 întreabă:
patrizia696 întreabă: