| crybaby220 a întrebat:

Hei. Pare o intrebare cam stupida, dar. ar trebui sa imi fie frica de liceu? Pentru ca asa simt. Sunt a 8a si nu imi fac probleme pentru materie. Sunt tipul de fata care invata, dar nu sunt tipul de fata care sa socializeze foarte mult. Simt ca cei din clasele mai mari o sa isi bata joc sau ca nu o sa imi fac prieteni. E asa naspa? Am fost obisnuita intr-o scoala mai mica, dar tot in oras, numai ca era doar o clasa a 8a si acum la liceu mi se pare o groaza de lume.

Răspuns Câştigător
| artmosfera a răspuns:

N-ai de ce să-ți fie frică
faza e că, chiar dacă nu ești o fire sociabilă, ar trebui să ieși din zona de confort și să cauți să legi o relație de prietenie cu două-trei persoane acolo
imediat după ce se afișează admiterea, dai și tu add, accepți cererile pe care le vei primi pe Facebook, insta, snap
o să se facă un grup ceva, intri în vorbă, dar nu te bagi prea tare în seamă
pur și simplu vorbești
o să-ți găsești pe cineva care îți va deveni apropiat
după ce legi o relație de măcar *heei, salut* cu colegii caută să mergi și pe la alte clase
poate nimerești cu foști colegi de gimnaziu la liceu
treci și pe la clasele lor
va fi drăguț
la faza cu bătaia de joc
asta s-ar întâmplă doar la liceele astea mai de *hai să nu jignim pe nimeni*, aici s-ar putea lua cineva de tine fără motiv
dar ai zis că înveți, deci sigur vei ajunge la un liceu bun cu persoane ok, de calitate, deci n-o să se ia nimeni de tine, fiecare cu treaba lui
multă baftăăă✨
dacă vrei, scrie-mi
sunt a 9-a
am trecut și eu prin asta

3 răspunsuri:
| Teffan a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa nu-ti fie frica.

Trebuie sa-ti fie frica.

Ca in comunism, stii?

| Xdreaper21 a răspuns:

E chiar fain daca nu dai de neandertali prosti idioti cuve etc e chiar fain mult mai fain decat la gimnaziu

| EllaTheStrange a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa iti fie teama. Daca ai aplicat la un liceu bun, cu siguranta nu ai de ce. Liceul e cam asa: cunosti profesori, inveti, legi prietenii, continui prietenii, radeti mult si inveti, iesi la majorate si iti faci alte prietenii, iti gasesti un baiat, inveti, prieteni, strici vechile prietenii si iti faci altele sau le consolidezi pe cele vechi, inveti, stres, griji, inveti, stres, inveti si BAC si gata liceul.