1. Nu te mai gandi ca iesi in evienta )
2. Noi, estea sexy iesim in evidenta ) pai, da' cum sa nu iesim.
3. Nu purta haine sexy )) lol, am ceva in noaptea asta ) e
Da...cam asa fac si eu, insa trebuie sa te gandesti ca nu ai nimic care sa te faca sa tii capul in jos. Nu baga in seama toti nesimtitii, mergi cu capul inainte si nu te lasa calcata in picioare.Trebuie sa fii "dura ", dar blanda.Intelegi ideea? Cand eram mica purtam tot felul de rochite, dar acum sunt cam "pretentioasa" ca sa zic asa...la toate le gasesc cate ceva(asta e prea decoltata, asta e prea scurta-chiar daca nu sunt ), doar ca sa nu le port.Mi-e cam frica de ce o sa spuna ceilalti, dar incerc sa imi controlez frica cat pot.Incearca si tu, chiar daca ti se pare imposibil. "Don't let your fears erase your dreams"
Buna!
Si eu mai am problema asta cand am zile cand nu ma simt confortabil in pielea mea. E normal, oricine are stari asemanatoare. Incearca doar inainte sa iesi in public sa te analizezi mult in oglinda si o sa-ti dai seama ca nu ai nimic ciudat, esti exact ca ceilalti oameni si cand ai impresia ca se uita cineva ciudat spune-ti ca esti la fel ca ei, ca esti frumoasa, ca te-ai vazut inainte sa pleci si arata-i bine si imagineaza-ti ca priviril sunt admirative. Poti sa te uiti inainte dar uita-te in gol daca nu poti mentine contact vizual cu restul oamenilor.