| GossipGirlD a întrebat:

Hei, pentru cei care va uitati la The Vampire Diaries. Damon sau Stefan? love struck Fundă pentru cel mai frumos argument. >:

6 răspunsuri:
| InnocentSmile a răspuns:

Damon...sunt mult mai frumosi impreuna big grin

| TVD13 a răspuns:

Poi Damon:* arata ma bine e frumos are simtul umorului dar si pe cel al omoruluilaughing)
Si daca ar fi sa ne legam de serial...este cel pe care dragostea fata de elena la transformat intr-un `om`.Cel care s-a sacrificat pentru ea cel care face glm bune `Yup! Everybody`s dead` ador asta
Si chiar daca isi ura fratele cand a avut nevoie mereu la ajutat
Parerea meabig grin:*

| lorenusca32 a răspuns:

Logic ca Damon...nici nu mai trebuie asa de multe argumente...e extraordinar de frumos,are niste ochi absolut superbi, rolul lui de baiat rau care de fapt se dovedeste ca e un sentimentalist, simtul umorului iubesc toate replicile lui amuzante :X si se potriveste de minune cu elena

| shelby a răspuns:

Damon,deoarece eu vad ca el o iubeste mult pe elena,el era foarte rau,dar cand a cunoscut-o pe elena el s-a schimbat si a facut un efort,iar damon e si mai dragut,si stefan deoarece si el o iubeste pe elena, face orice ca sa o tina in viata si departe e pericole la fel ca damon, eu cred ca damon deoarece mie-mi place felul lui de a fi si fizicul lui

| Baky a răspuns:

Damon:X:X:X:X:X:X pentru. ca e super fain:X si are un corp! e o bunaciunee! ppfuai nici nu mai am cuvinte pentru. el :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o mare idiotenie sa spun altceva decat Damon happy. Lasand la oparte infatisarea de zeu, ochii aceaia minunati, zambetul sarmant si atitudinea de ''Bad Boy'' care te face sa o i-ei razna, e un baiat care a trecut prin multe si pentru care viata nu a fost atat de usoara, dar cu toate acestea, el continua sa se schimbe, si chiar daca la exterior pare nesimtit, enervant si neserios, in interior e un baiat dulce si sensibil, cu un suflet mare care din pacate nu este prea des dezvaluit si celorlati happy

Întrebări similare