| Emena a întrebat:

Hei, peste 2 saptamani plec in italia, si stau 2 luni. Eu am prieten, si nu stiu ce sa fac, sa ma despart de el? Pentru ca stiu ca in 2 luni se pot intampla multe, si nu mi-ar conveni sa ma insele. I-as bate un apropo sa ne despartim, dar, nu stiu, tin la el si nu stiu cum as face asta, sau daca as face-o. Deci, ce sa fac? :-s

3 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Spune-i sa te astepte.2 luni nu mi se pare mult.

| Scriitoarea a răspuns:

Nu ar trebui sa te desparti de el. Daca te iubeste cu adevarat nu se va uita dupa alte fete. Acum insa totul este la latitudinea ta. Daca ti se mai pare mai bine sa te desparti de el, pentru ca el nu te iubeste atat de mult si esti sigura ca te va insela, atunci despartiti-va. Daca el tine enorm la tine si iti este fidel in totalitate atunci tu nu ai motive de gelozie sau suspiciune de infidelitate. Ar fi bine sa masori actiunile care se vor intampla in functie de ce decizi. Cum am spus, doar tu poti hotari ce este mai bine. Oricum, chiar daca nu este legat de intrebarea ta, o vacanta cat mai frumoasa si sa te distrezi foarte bine. Pupici.

| pίTίк a răspuns:

Pai eu zic sa discuti cu el
nu trebuie sa-i bati apropo pentru ca ai putea sa regreti apoi
si poate nu trebuie sa va despartiti
vb cu el explica-i ca nu vrei sa te insele si etc, si da-i ideea sa luati o pauza pana te intorci
poate chiar te iubeste si nu o sa vrea sa va desp si nu o sa te insele
cel mai bine e sa comunicati sa discutati despre asta, cere-i parerea
si fi intelegatoare:*