| love3372 a întrebat:

Hei. Plac un tip. Faza e ca eu sunt ceva mai timida. Un sfat cum i.as putea spune că il plac? P.s : nu stiu daca el ma place...

Răspuns Câştigător
| Corina300 a răspuns:

Buna! Am patit-o stiu cum eu, de aceea i-am cerut chiar tipului care il placeam un sfat. I-am zis ca plac pe altul si cu ce ma poate sfatui. Mi-a zis sa-i spun direct, sau sa stau in cercul lui de prieteni pentru a afla. La care i-am zis ca mi-e rusine, si mi-a raspuns cu: " CU RUSINEA NU REZOLVI NIMIC!" Foarte adevarat i-am ascultat sfatul si a avut treptate. I-am zis ca el era acel tip de care i-am povestit. Atunci mi-a spus ca este bine ca i-am spus si am infiripat o relatie, deci incearca sa lasi rusinea si sa ii spui, altfel daca stai si nu-i spui nimic, chiar nu rezolvi absolut nimic.

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Daca aveti prieteni comuni, ai putea pune pe cineva sa ii spuna sau sa il cheme pentru ca tu sa poti vorbi cu el. Nu e neaparat necesar sa ii spui ca il placi, ci sa ii dai de inteles ca te-ar interesa sa il cunosti mai bine. Cea mai la indemana chestie cred ca ar fi sa il intrebi daca i-ar placea sa iesiti undeva, iar raspunsul ar trebui sa te lamureasca daca e sau nu interesat. Oricum, cel mai dificil e sa intri in vorba cu el, apoi te vei lamuri daca e ceva sau nu.

| ralukutza1994 a răspuns:

Heii.mi s-a intamplat si mie..Eu am intrat in discutie cu el..Si l-am intrebat daca are prietena, daca place pe cineva anume. Si a spus ca depinde. i-am dat numarul meu. am mai vorbit happy Siii... la mine a mers.batting eyelashes