Trateaz-o cum te trateaza si ea,cu indiferenta, cred ca isi bate joc de tine, nu poti numii o astfel de persoana cea mai buna prietena.e o falsa, deci trateaz-o cum te trateaza si ea, sau renunta la ea mai bine ca poate mai incolo o sa regret ca n-ai renuntat acum.
Ai zis cumva prietena cea mai buna?! Hmm... Astfel de fete nici macar un procent nu sunt prieten. (Doar sa stii )
Pai, poti sa o copii. Adica sa vorbesti despre hainele ei, sa le critici (chiar daca ea nu o face), dar intr-un mod subtil. Spune-i ceva de genu' : "Arati... umm... diferit. " / "Te-ai ingrasat, sau mi se pare?". Flirteza 'modest' cu baietii la care tine sau care sunt mai aratosi, cu ex-ii. Stai mai mult timp cu alte fete, mai tari decat ea. Si cand zice ca-i cea mai frumoasa, zi-i ca Z sau X e mai la moda, mai frumoasa, mai buna prietena, sau ceva de genul. Fii mai certareata cu ea. Si daca va certati, niciodata sa nu-ti ceri scuze, chiar daca ai gresit. (De asta nu-i pasa cand va certati, caci esti prea buna si tii prea mult la prieteni). Arata-i ca ai si tu madrie. Asa mi-am castigat respectul cu fetele de acest tip. Atentie! Sa nu-ti iai nasul la purtare. Nu trebuie oricum sa te schimbi. Va fi o mica joaca Bafta :*