anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,"prietenele" mele ma barfesc, iar eu nu suport sa fiu barfita, ma barfesc peste tot unde apuca :pe mess, in oras, la film.Ma fac proasta si tembela si rad de mine zicand ca sunt imatura(si da sunt dar pana acum m-au acceptat asa cum sunt...). La inceput am avut incredere in ele dar acum mi-am pierdut orice speranta.Se pare ca singurul prieten care ma mai intelege e TPU, pentru ca ma ajuta si imi da sfaturi si nu e niciodata rau cu mine, e bland, marinimos si ma intelege.As vrea ca toti prietenii mei sa fie ca TPU, oare ar fi timpul sa ma imprietenesc cu baieti si sa o las mai moale cu fetele?

6 răspunsuri:
| santy a răspuns:

Buna! daca nu ai un prieten acela putem fii noi pana gasesti unul sa stea langa tine si sa asculte in legatura cu orice. Auzi dar tu iti faci timp sa asculti toate tzatzele care barfesc? Lumea barfeste este invidioasa.n-ai cum sa o schimbi! Urmareste-ti visul! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

happy haha, sincer nu am multi prieteni, ma inteleg in special doar cu una si aceea e si cea mai buna prietena a mea...
Crede-ma, in situatia mea, e greu sa gasesc pe cineva care sa ma suporte asa cum sunt, cu orgoliul, egoismul si toanele melebatting eyelashes
Dar, chiar exista printe atatia oameni falsi si persoana carora le pasa cu adevarat de tine si care se dovedesc a fi buni prieteni.
Eu ma inteleg mai bine cu baietii, cum ai spus tu, decat sa aud barfele altor fete, stiu macar ca baietii nu sunt genul care sa faca fente si sa barfeasca sau sa te umileasca, n-au nicio treabalaughing
Cat despre prietenele tale, spune-le in fata ca te deranjeaza comportamentul tau si ca nu vrei sa mai fiti prietene. E mult mai usor sa le zici in fata, sa ai incredere in tine si sa-ti sustii punctul de vedere, nu esti batjocura nimanui, toti avem drepturile noastrehappy
Incearca si chestia cu baietii, mie una mi-ar placea sa am un "cel mai bun prieten" baiat, ar fi chiar marfa. Incearca sa ai grija cu cine te imprietenesti, ai grija cu cine umbli ca sa nu te-accidentezibatting eyelashes
Multa bafta :*

| Poppy a răspuns:

Da ar fi timpul sa iesi cu persoane cu 2-3ani mai mari decit tine, dintre care sa fie si baieti dar si fete, sa le faci in ciuda la fostele prietene ale tale, sa ai mare grija ca persoanele sa fie dintre cei mai cool din campus... funda?

| aleksuta a răspuns:

Prieteni poti avea de orice fel nu neaparat fete.In general o persoana are ca prieteni si fete si baieti. Sfatul meu este sa nu te amarasti.Chiar tu ai spus-o mai apostrofat:acelea nu sunt prietene.Sunt persoane care nu isi vad de lungul nasului, care se cred mai presus de orice si oricine pentru faptul ca pot critica si pot rani o persoana.Doar tu stii foarte bine ce fel de persoana esti.Ar trebui sa le ignori si sa nu le mai vorbesti.Prieteni vei gasi pretutindeni si ps:o fata o duce mai bine intre baieti decat un baiat intre fete sau de obicei chiar si fetele intre ele.De multe ori apare aroganta, invidia si iese urat.Soo...incearca sa cunosti diverse persoane. Take care!

| fly4love a răspuns:

Buna! poate va trebui sa incerci sa te maturizezi unpic " mai mult", poate prietenele pe care le ai nu sunt de de-o seama cu tine "adica mai mari cu vreo 2- - 3 ani ca tine"bine, sunt persoane cu care te poti intelege foarte bine chiar daca e diferenta de varsta! si din ori cate prietene ai avea. nu le spune lor ce te doare! pentru ca cineva din grup 100% trebuie sa fie iuda! adica te vinde,,, cum? prin barfe! etc...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă te bârfesc fetele înseamnă că ai valoare. Dacă vorbești cu băieții înseamnă că ești apreciată.
Fii cu capul pe umeri. Vezi cu cine te împrietenești și ce vorbești. Tăcerea este sfântă dar nu te izola.
Pa, pa.