Baiatul te place dar acum este mai ..dulce..cu tine pentru ca a prins curaj mai ales de cand a aflat ca il placi, vorbeste cu el despre asta
E clar ca te place.
Nu are curajul sa faca primul pas.
Incearca sa il faci tu.
Pai...eu zic ca i s-au aprins un pic calcaiele dupa tine In momentele cand sta langa altele si cand e indiferent inceraca sa te testeze si sa iti vada reactia. Iar in zilele cand e mai indiferent s-ar putea sa mai aiba si el nevoie de spatiul lui, intelege-l! Ai grija sa nu cazi in capcana lui de,, print pe cal alb,, si pe urma sa suferi. Fa si tu ce face el: vorbeste cu altii, fii indiferenta etc.
Bafta si sper sa te fii ajutat
La inceput se purta asa pentru ca dorea sa fiti impreuna.Acum te evita din cand in cand pentru a te face geloasa si a vedea daca chiar iti place de el.De ce nu vorbiti si rezolvati situatia asa este cel mai bine.
Ok si cum ii dau de inteles ca ma doare si sunt geloasa cand sta cu altele ( adica de mai mult timp sta asa cu mai multe fete si isi incerca norocul dar la mine am sesizat ca a fost diferit... sper sa am dreptate).
Baietii sunt mai rau ca fetele
ei incearca sa para mai puternici, dar crede-ma.
In sufletul lor, sunt mai sensibili ca o fata
Spune-i ca iti place de el, e mai greu la inceput, dar daca afirma, vei simti ca vei visa
Bafta.