| Yukimy556 a întrebat:

Hei prieteni am si eu nevoie de un sfat cu o problema din dragoste. Deci..imi place de un baiat, el a aflat ca il plac si o perioada de aproximativ o saptamana a fost dulce cu mine, ma tot imbratisa, cauta sa ma pupe mereu pe obraz si imi soptea vorbe gen : "stiu ca iti place acum recunoaste." si bineinteles ca eu nici in ruptul capului nu am recunoscut laughing. Si tot continua asa si eram fericita dar dupa a inceput sa fie cand dulce (cum am mentionat mai sus) cand indiferent si mergea la altele parca doar sa ma enerveze. Intrebare mea: de ce se poarta asa? Imi zambeste si face pe raul dupa...ce sa fac sa nu mai se poarte asa. Si 2) Cum ii spun ca imi placea mai mult inainte si ca vreau sa hotarasca odata cum vrea sa fie cu mine pentru ca m-a facut foarte confuza. Please help! Funda happy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Baiatul te place dar acum este mai ..dulce..cu tine pentru ca a prins curaj mai ales de cand a aflat ca il placi, vorbeste cu el despre asta

| djdani2010 a răspuns:

E clar ca te place.
Nu are curajul sa faca primul pas.
Incearca sa il faci tu.

| RiRikk a răspuns:

Pai...eu zic ca i s-au aprins un pic calcaiele dupa tine happy In momentele cand sta langa altele si cand e indiferent inceraca sa te testeze si sa iti vada reactia. Iar in zilele cand e mai indiferent s-ar putea sa mai aiba si el nevoie de spatiul lui, intelege-l! Ai grija sa nu cazi in capcana lui de,, print pe cal alb,, si pe urma sa suferi. Fa si tu ce face el: vorbeste cu altii, fii indiferenta etc.
Bafta si sper sa te fii ajutat happy

| tdbmarius a răspuns:

La inceput se purta asa pentru ca dorea sa fiti impreuna.Acum te evita din cand in cand pentru a te face geloasa si a vedea daca chiar iti place de el.De ce nu vorbiti si rezolvati situatia asa este cel mai bine.

| Yukimy556 explică:

Ok si cum ii dau de inteles ca ma doare si sunt geloasa cand sta cu altele ( adica de mai mult timp sta asa cu mai multe fete si isi incerca norocul dar la mine am sesizat ca a fost diferit... sper sa am dreptate).

| djdani2010 a răspuns (pentru Yukimy556):

Baietii sunt mai rau ca fetele happy
ei incearca sa para mai puternici, dar crede-ma. happy
In sufletul lor, sunt mai sensibili ca o fata happy
Spune-i ca iti place de el, e mai greu la inceput, dar daca afirma, vei simti ca vei visa laughing happy
Bafta.