Buna.te sfatuiesc sa te lasi draq de fumat pentru ca dauneaza grav sanatatii si mai ales la 15 ani! potoleste-te!
exista mai multe riscuri acum! poti sa fi racit la plamani si trebuie consultat medicul, iar la fel sa nu fi facut tbc(o boala periculoasa, dar care trece daca iti iei tratamentul) ori din cauza fumului ti s-a infundat caile respiratorii.te sfatuiesc sa le zici alor tai urgent si sa te duca la medic cat mai repede
funda?:X
Siropul de brad este foarte bun pentru tuse dar...cel mai bine ar fi sa mai reduci din tigari pentru ca de aceea tusesti si te dor plamanii stiu ca din prima nu te poti lasa de fumat dar daca incerci sa fumezi din ce in ce mai putin vei reusi
Eu cred ca ar trebui sa te lasi de fumat. Asa a patit si tata si cand s-a lasat nu a mai tusit. Ai putea sa ai o iritatie la plamani si din cauza aia sa tusesti. Tata fumeaza de muuulti ani, s-a lasat dar sa stii ca nu a scapat in totalitate de tuse. Acuma depinde de tine ce algi sa faci
Eu zic sa te lasi. Asa a patit si tata si de cand s-a lasat nu prea a mai tusit asa de rau. Poate ai facut ceva la plamani. Ai grija ca se poate face si asm de la asta...Succes!
Sa scapi de tuse? eu iti recomand sa scapi de fumat, de viciu eu am fumat 10 ani, pana cand intr-o perioada m-am simtit cumplit de rau aveam insuficeentza respiratorie! NU an dormit toata noaptea respectiva, iar a 2-ua zi m-am lasat de fumat! am 5 luni (sfatul meu -renuntza acum )!