Pai. puteti sa va ascundeti sub o plapuma sa citi reviste cu baieti draguti... puteti sa stati pe net vorbind cu cineva care nu va cunoaste dar voi aveti id-ul lui, puteti sa jucati un joc, puteti sa faceti sport, sa va imtati una pe cealalta , sa ascultati muzica, sa va uitati la un film de groaza (pe net), sa dansati, sa cantati si chiar sa sunati numere la intamplare cu nr ascuns si sa vorbiti cu alta voce si sa spuneti tot tampenii....etc etc. Funda?
Ciao! Poti sa-ti pui castile la ureche asculti muzica, sau pe calk(youtube..etc), stai pe net, cauti un joc cv...de ex eu ma uit la film pe net (pariu cu viata sezonul 1), poti sa pictezi, scrii, citesti, etc.Si daca vine verisoara ta si doarme la tine, puteti sa puneti muzica la maxim si sa va bateti cu pernele, sa va rostogoliti sa sariti in pat, sa jucati jocuri (remi, monopolii etc.), sa va fardati, sa va jucati de-a domnisoarele, va inchipuiti si voi putin cu pantofi etc... ti-am dat cateva ce mai stiu si eu..pa pa! Pwsy! :X:*:*:*
Va uitati la un film, va fardati una pe alta, va alegeti hainele una la alta, jucati carti, va mai dati pe net.
Va puteti uita la un film:The messenger, Twilight, Husk, Halloween.Mancati floricele cu caramel si beti suc.
anonim_4396 întreabă: