| AllieAllie a întrebat:

Hei ^.^! Prietenul meu este mai scund ca mine cu 7 cm :-s. Nu suntem impreuna de mult timp, dar destul cat sa stiu ca tin la el. Pana sa fiu cu el nu credeam ca o sa ma indragostesc de cineva mai scund, da' uite ca orice este posibil *.* Acum ma framanta gandu' ca lumea comenteaza de diferenta de intaltime si relatia se va termina mai tarziu din cauza mea, el neavand vr'o problema cu ceea ce spun cei din jur. Cu toate ca am aceste framantari, vreau sa continui si sa trec peste tot impreuna cu el, doarece chiar cred ca merita o sansa relatia asta. Voi ce ziceti? :-s. As face bine, e doar o chestie de moment, iar framantarile vor disparea in timp ce avansam in realtie si capatam mai multa incredere unul in celalalt? Sau nu are rost sa complic lucrurile si trebuie sa pun capat ralatiei acum?

1 răspuns:
| MenInShadow a răspuns:

Nu-mi place... Tu nu te uiti la filme? Dragostea invinge intotdeauna?tongue
Nu te lua dupa ce spun ceilalti, pentru ca ceilalti nu au minte, si la inceput ok, o sa faca misto de tine, dar mai incolo se plictiseste omu, si cel batjocorit si cel care batjocoreste, si o sa va lase in pace.
In plus, daca el este de treaba si tii la el, el tinand la tine, te trateaza bine, etc, dc sa pui capat unei relatii cu un baiat asa de treaba pentru ce zic toti prostii?
Mai bine ramai cu el, si vezi daca va intelegeti, mai bine unul scund si de treaba decat unul inalt si ipocritwinking