Wow...uh stergi astfel de foldere))))? nu mai fa din astea si sper sa nu imi faca nimeni asta este un cod universal de la un anumit windows pentru a citi discu dacxa stergeai aia nu mai mergea sa intri in D:/ alea de obicei apar din intamplare cand windowsu are cate o eroare. sper ca am fost de ajutor daca vrei si sa iti zic cum se ascund la loc folderele alea da-mi acc la id question_id_01. funda?
Buna. Asa mi s-a intamplat si mie. Eu aveam chiar 5.
Totul se intampla de la programele si jocurile pe care tu ti le instalezi gresit.Incearca sa iti reinstalezi windows-ul sau sa ti le pui intr-un folder daca te deranjeaza. fundita?>
Scaneazale cu antivirusul tau si dupa aia intra si demonteazale, stergi din interior spre exterior totul
Pai nu pot fi sterse.au aparut din cauza ca ai activat "system restore" cauta pe google " cum dezactivez system restore". si faci cum zice acolo si o sa-ti dispara.
Si mie mi-a aparut chesti asta iar cand le stergeam imi apareau la loc. Pc-ul nu pateste nimic. Stai linistita.
Papion?
ORi e de la un joc sau de la un driver de la placa nu stiu sigur ca am si eu in E dar nu TE ingrijora! e sigur de la un program indispensabil pc-ului
Cred ca sunt virusi!
http://download.cnet.com/......04572.html
Este foarte bun programul, si eu am avut virusi si dupa ce am scanat tot [dureaza ceva timp] mi-au gasit toti virusii si dupa aceea i-am sters :)
Si eu am la fel 2 foldere cu aproximativ cu aceleasi nume, nu te ingrijora presupun ca sunt din aplicatiile pe care le folosesti, mie nu mi-au afectat pc in nici un fel.
Dupa ceva timp in care am avut Pc-ul TANK
De nu intra nimic in el si nu iesea nimic din el fara sa stiu.
L-am lasat sa intre tot in el.
Cand vad ca nu mai merge il fac la loc.
Ce atat. 8-) imi ia cam 1 ora jumate sa il fac cu programe tot
Nu se mai merita sa iti faci pc-ul tank in ziua de azi.
Cat despre acele foldere micute.
Eu le stergeam mereu :^^
Oricum nu exista un antivirus perfect
Cei care au creat virusi au creat si antivirusi...
Cum sa scoata si ei bani?