| monica9284 a întrebat:

Hei, puteti sa-mi dati cateva sfaturi cum sa ma ingras? Am 162 cm si 42, 5 kg.Planul meu ar fi sa mananc 3 mese pe zi+intre fructe si alte lucruri si sa fac exercitii de pe o aplicatie pe care am instalat-o.As vrea sa ajung pe la 50 de kg dar intr-un fel nu vreau o schimbare drastica, vreau sa pun doar la picioare si maini ca sunt super subțiri, totusi sfaturi? Ms

Răspuns Câştigător
| BlogdeInstalatii a răspuns:

Banuiesc ca daca faci exercitii si vrei sa cresti la maini si picioare, scopul este sa depui masa musculara?
Numarul de mese ar trebui crescut. Depinde de tine cat de mult.
Consuma carne de pui, in special piept pentru ca are proteine.
Fa un program de antrenament si respecta-l saptamanal. Minim 3 zile pe saptamana de exercitii.
Poti folosi suplimente sub forma de shake-uri cu proteine.
Odihneste-te suficient.
Succes!

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Probabil ar trebui sa vorbesti cu un nutritionist si cu un antrenor de fitness. Pentru a lua in greutate poti face exercitii speciale condusa de catre un antrenor si cu o alimentatie adecvata vei vedea rezultatele.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Genoflexiuni și flotări la tine în cameră.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cu izolarea asta... cred ca daca mananci o shaorma si stai in casa, sigur o sa te ingrasi happy

A... si sa nu recurgi la medicamente.

| monica9284 explică (pentru DoarBogdan):

Am recurs si la medicamente, dintr-acelea care iti dau pofta de mancare si au vitamine, le am luat pe toate dar nu prea mi au facut ceva, adica nu si au facut efectul?

| DoarBogdan a răspuns (pentru monica9284):

Posibil si asta. Dar... facem altfel. Stai nemancata sa zicem jumatate de zi. Nu o sa iti vina foame? Cand iti vine, mananca ceva bogat in carbohidrati.