| PennyLane a întrebat:

Hei!
Sa zicem ca eu, ca fata, vad destul e des un baiat (pe strada, in parc...) care, ei, bine... imi place!
Ulterior, aflu de la altcineva ca el e cu trei ani mai mare decat mine (Eu am 14 ani.) si cum il cheama.Nu stiu, tipul "ma atrage"! Adica, gesturile lui, zambetul, vocea, felul in care arata.
De asemenea, stiu ca el e putin "ingamfat".
Totusi, vreau sa-l cunosc.
Ce ar trebui sa fac, cum sa intru in vorba cu el?

Răspuns Câştigător
| negrutzaa a răspuns:

Buna, pai de exemplu daca il mai vezi odata in parca sau pe strada te faci ca te grabesti, te duci la el si il intrebi daca nu cumva stie cat este ceasul ca ti-ai uiatat telefonul acasa si trebuie sa ajungi nu stiu unde(te gandesti tu la un loc), si dupa ce iti zice cat e ceasul, ii multumesti, si inainte de a pleca ii spui apropo numele meu este XXX, o sa faceti cunostinta si normal cand o sa va mai intalniti o sa va salutati si atunci sigur va incerca el sa se bage in seama cu tine

4 răspunsuri:
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Ela tu ai înnebunit? Cum adică:pustiu ai o tigare? TU eşti inconştientă de ce spui, o fată care e minoră să zică chestia asta? Doamne fata mea, numai da răspunsuri dăstea că nu ajută la nimic. LoL worried
Deci să lăsăm totul.Deci,
Bandreea merită fundiţă că a dat un răspuns excelent, îi dau Înteligent, şi cred că trebuie să urmezi sfatul ei. Dar am şi eu un sfat big grin Când îl vezi singur pe băiat pe stradă îi spui Cum Te Numeşti şi că eşti simpatic, vrei să ne împrietenim, să-mi dai id-ul tău să mai discutăm că eşti foarte foarte simpatic şi mi-ar plăcea să fim amici. Ce zici vrei să ne împrietenim?

| ela_9708 a răspuns:

Sa te bagi in bagi in seama ca elsmugde ex:pustiu ai o tigare? din asteatonguesucces:*

| PennyLane explică:

Merci tuturor, mai ales Bandreei si lui Ashley!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul trebuie sa fie pe cat se poate de natural'. doar nu vrei sa creada ca esti o disperata'si duci lipsa.
Trebuie sa te gandesti si la posibilitatea ca el sa nu te placa. tu ai zis ca este putin ingamfat, dai de oamenii de genu asta peste tot.
Sper s nu te superi'dar trebuie sa privesti si din privinta asta.