| EmySweety a întrebat:

straight face " hei salut, am 13 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o luna" sau "prietena mea s-a dezvirginat cu un tub de crema".
OH doamne! Ce se intampla cu copii din ziua de azi? Intru pe TPU si raman socata cand vad atat de multe intrebari puse de niste copii care nu depasesc varsta de 16 ani, si deja au probleme precum sarcini nedorite, sau frustrari din cauza ca nu si-au inceput inca viata sexuala.
Copii astia nu au si ei parinti, frati, rude care sa aiba grija de ei? Chiar atat de inconstienti sunt? Ce se va alege de noile generatii daca inca de pe acum toti au aceeasi gandire bolnava si tampita?
Voi ce parere aveti despre acest lucru?

5 răspunsuri:
| noi3 a răspuns:

Oamenii mari sunt de vina.
acum demonstratia:
pai mama si tata vin amandoi de la munca obositi [atat mental cat si fizic] + diversele probleme de rezolvat, tinand cont de asta, chiar credeti ca mai au timp de copilasi?
va zic eu, nu mai au. ei considera ca timpul alocat muncii e pentru copilasi. sa le fie lor bine, sa aiba tot ce le trebuie. si asa este.
dar toate aceste "degeneratii" nu au nicio vina. ei cauta afectiune in alta parte. pare ciudat, dar poti gasi diversi oameni pe internet carora sa le pese de tine pentru ca stiu cum e.
grupul de prieteni mai este un loc de unde acesti copii isi pot lua afectiunea de care au nevoie.

vedeti ce frumos se reduce totul la iubire. nu mai judecati atat de aspru. n-aveti dreptul asta.

| MasterGoldX a răspuns:

Probabil ca generatiile astea o sa ajunga niste obsedati care cred ca le stie pe toate si pot face ceea ce vor. tara asta o ia rau la vale din cauza incompetentelor astora care nu fac altceva decat prosti. sunt inconstienti. si in orasul asta exista descreierati din astia, ceea ce nu e normal si e revoltator. se pare ca nu mai exista parinti,frati,profesori, rude sau persoane care sa combata fenomenul asta denaturat. si e si mai grav ca fac poze, se filmeaza, si mai si scriu despre ceea ce fac. astia n-au auzit de intimitate in viata lor? fac ceva, dar nu stiu exact ce fac, si este grav, foarte grav. este revoltator. oamenii ar trebui sa deschida ochii si sa faca ceva fast.

| SociallyDepressed a răspuns:

Anturajul,mass-media si lipsa educatiei isi spun cuvantul, dar si inconstienta minorilor care vor sa se maturizeze cat mai repede imitand adultii.Cand vor mai inainta in varsta isi vor da seama de greseala facuta si vor regreta dar va fi prea tarziu.In loc sa se bucure acum de copilarie o arunca in vant doar pentru ca asa fac si ceilalti, de altfel spiritul de turma este foarte dezvoltat in Romania.

| BubblesStres a răspuns:

Cred ca toate aceste lucruri se intampla deoarece fetele/baietii de 13 ani stau in "gasca" cu fete/baieti mult mai mari decat ei doar pentru a parea "cool" si acolo aud tot felul de lucruri si sunt tentati si ei sa incerce... Cel putin eu asta cred. Generatia de copii de 13 ani tinde sa stea cu cei care sunt cu 6 ani mai mari decat ei si nu mai stiu ce e aia copilarie sunt deja niste dive/"divi"Am dreptate?straight face

| AlwaysDream a răspuns:

Sincer eu nu as percepe ca la 13 ani o fata sa ramana insarcinata, in urma unui act sexual, stii ce se va intampla. Parintii lor sunt inconstienti sau chiar nu stiu ce se intampla cu odrajlele lor. Astfel de lucruri incep sa se auda foarte des, si chiar nu e bine, nu pentru noi, ci pentru viitorul acelor copii.