anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Salut! Am 18 ani si am si eu o problema cu prietena mea cea mai buna. Scriu ca anonima (scuze), pentru ca si ea are cont pe TPU. "A" are 18 ani, varul ei "S" tot 18. Sunt veri de gradul 2. Adica mamele verisoare. Ideea e ca relatia dintre ei a inceput sa fie una cam ciudata in ultimu timp, in sensul in care se tot ating, se pupa (pe obraz, dar destul de des), isi "arunca" diferite priviri, nu tocmai potrivite pentru o relatie intre veri. Ea mi-a spus ca se simte cam atrasa de varul ei, si ca ar vrea sa fie cu el asa, pe ascuns... Eu i-am explicat ca sunt si alti baieti pe lumea asta, nu doar varul ei. Sincer nu stiu ce sa ii mai zic. Aveti idei/sfaturi? Ms.

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Spune-i ca userul TPU, Parintele 2, a zis asa: " de ce nu vrei sa demonstrezi ca exista o diferenta intre om si animal!?"
Multumesc.

| happy_7964 a răspuns:

E complicata situatia. Probabil e doar un simplu moft, o atractie scurta si in cazul asta orice ar fi intre ei se va termina si isi vor da seama si ei ce prostie au facut. Nu poti sa faci altceva decat sa ii explici ca nu e bine ceea ce fac, ca ei ar trebui sa fie o familie asa ca sa se comporte ca atare. Stiu ca e dificil pentru ca e prietena ta cea mai buna, dar nu ai dreptul sa te amesteci in viata lor personala asa ca evita lucruri de genul sa le spui parintilor lor sau sa ii indepartezi unul de celalalt pentru ca poti agrava situatia. Poate ca e doar vorba de dorinta de a face ceva interzis, de a fi " deasupra regulilor". Exprima-ti dezgustul fata de relatia lor si daca va tine cont macar putin de parerea in calitate de cea mai buna prietena a ei va incerca sa vada problema si din punctul tau de vedere, iar daca va face asta "batalia" e pe jumatate castigata. Roag-o sa stea o perioada departe de el si asa va descoperi ca nu e dragostea vietii ei si va privi mai obiectiv relatia asta.

| Drinni a răspuns:

Relatia lor e nefireasca, dar se atrag pentru ca au aceleasi gene, aceleasi obiceiuri pasiuni.pe scurt.sunt ca fratii mai departati ce'i drept. Ce fac ei este o mare prostie, bulshit, e ca si cum ai fi cu fratele tau, explica-i ca relatia lor poate avansa la un sadiu periculor, ajungand ca relatia lar sa fie serioasa pana la CASATORIE. iar din casatorie ar putea rezulta un copil cu malformatii mai mult ca sigur.ideea e ca trebuie sa o feresti de un scandal, explica-i ce ti-am zis eu aici, oricum o sa afle parintii lui si ai ei daca nu au aflat ceva. te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multam' pentru sfaturi "LadyBugatti" :*