| Anaxor96 a întrebat:

Hei salut.am o mica problema, poate putin patetica, dar na Deci eu sunt in Italia de 7 ani, si acum fiind la liceu intr-a 10° mi-ar placea sa fiu mai populara, sa am mai multi prieteni...Mi-ar placea cand intru in scoala sa fie macar o persoana care sa vina la mine si sa ma salute.Am prietenele mele, si tin foarte mult la ele, dar...cunosc niste fete care cum ies din casa le sar in brate jumate de oras,si intr-un fel as vrea si eu sa fiu asalaughing Mai este si problema ca eu nu prea ies din casa, adica pana acum nu am fost nici macar odata la discoteca, cand ies in oras la 10 maxim trebuie sa fiu acasa,nu-mi place sa-mi dau aere de genul "eu fac,eu dreg, eu sunt frumoasa tu esti urata". Stiu ca pentru o fata timida ca mine a fi popular e aproape imposibil, dar totusi parca simt nevoia sa-mi deschida cineva ochii

2 răspunsuri:
| Dragos809 a răspuns:

Incearca sa iti faci multi prieteni adevarati(nu prieteni care sunt cu tine doar ca sa le dai cv) si incearca sa fi si tu mai rebela laughing adica la 10 in casa?laughing du-te la discoteca(sunbliniez DISCOTECA nu in bar laughing ) si incearca sa te integrezi, incearca sa te intelegi cat mai bine cu colegii, poate iti faci si un prieten(sau poate ai dejatongue)
Vezi tu cum faci, o sa te descurci tu tongue

| Anaxor96 explică (pentru Dragos809):

As risca o moarte sigura daca as ajunge dupa acasa, dar merci laughing :*