anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei saluthappyce ati face daca ati afl ca va veni sfarsitul lumi sau un megadezastru, o catastrofa nucleara, ceva de genul dar in principiu Sf.Lumii! Mi-e una nu imi este fricalaughing. bine putin imi estestraight face. de fapt nu frica ci despartirea asta nu stiu cum sa o numesc. toti prieteni, rudele.si mamacrying. off. voi ce credeti? ce ati face? cum ati reactiona daca ati afla asta? care v-a fii primul lucru pe care il veti face? ce veti gandi? cum veti reactiona? raspundeti va rog.

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

Daca va veni sfarsitu lumii voi zice o rugaciune, imi voi suna apropiatii si le voi spune ca ii iubesc, probabil dupa m-as imbata cu gasca si uite asa ultimele clipe de viata mi le-as petrece zambind. Nu mi-e frica de sfarsitul lumii si nu cred ca mi-ar fi greu sa ma despart de rude si de prieteni pentru ca eu cred ca ne vom intalni in viata de apoi.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

M-as duce in cimitir sa mor in stil old schoolsmug
As medita la ceva ce au meditat milioane de oameni inainte mea si anume nemurirea.La fel ca ei nu as ajunge la nicio concluzieoh go on
As trage aer in piept si as muri.As reveni apoi si as descrie nemurirea devenind astfel cel mai mare geniu al omenirii post-mortem. Ce viata dupa moarte ma asteaptahee hee

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-e frica? nu conteaza murim toti.gandeste-te ce ar fi daca ar muri doar o parte din oameni si o parte ar ar trai.

| Seвi a răspuns:

As sta cu familia si prieteni cei mai buni si as saruta persoana iubita pentru ultima data No Stress

Întrebări similare