| PandaEcrazy a întrebat:

Hei salut! deci:am o problema:mie imi place de un baiat iar o fata a observat asta si mi l-a furat, deci era cu el, peste ceva timp ea imi spune ca nu mai este u el iar eu incep sa ma dau pe langa el. dar fara rezultat. dupa 3 luni el vine la mine si imi zica,,-sti? daca mai vrei sa fi cu mine, acum poti pentru ca m-am despartit de aia!,, CE? adica ea mi-a zis asta doar ca sa ma dau eu pe langa el de geaba. offffff. o data eram cu bicicleta iar eu l-am lasat pe el sa se dea cu ea cam 2 ore, ca pe mine ma durea fundul de la atat stat.asa el mi-a zis,,-sa stii ca nimeni nu ma mai lasat asa de mult cu bicicleta...esti un inger!,, am ramas uimita de aces compliment. dupa care am mers cu el la o colega de-a mea----m-a sunat mama sa vin acasa iar eu l-am rugat pe el sa vina cu mine pana mai aproape de blocul meu.cand i-am spus,,-bine, aici stau eu acum imi poti da bicicleta,, eu am tras un pic bita inspre mine si el nu-i dadea drumu si se tot uita la mine, aveam inpresia ca vroia sa am imbratiseze. i-am zis,,-daniel(asa il cheama) te simti bine?,, el si-a scuturat capul si apoi mi-a dat bita.ne-am luat la revedere si cand am pedalat de 10 ori minim, m-a strigat. m-am oprit, m-am uitat la el si el mi-a trimis un sarut(stiti voi:si-a pupat degetele si mi-a trimis mie) era sa lesin acolo. ce tare a fost. dar acum este altfel.este bun, amuzant dar nu mai este asa de deschis cu mine cum era atunci.inca nu-s cu el...deci imi puteti spune ce sa fac? am nevoie de voi serios! chiar imi place de el! cred ca am ajuns sa il iubesc cred plizz help! love struck

5 răspunsuri:
| PandaEcrazy explică:

Nu este nimic rau in ati zice inger dar daca tu esti o fata mai rea de fire asta cred ca te-a enervat. inseamna ca el tea placut dar acum este atras de altcineva asta este accepta cat pati de bine

| Emazio a răspuns:

Iti cerea bicicleta? laughing)),mai era una care credea ca ala vrea sa fie cu ea si ca o place da de fapt el voia doar sa se joace pe telefonul ei laughing, nu cred ca ar trebui sa incerci ceva cu el pare neserios, si faza cu pupatu degetelor e o faza pe care o fac fetele nu baieti laughing chiar as fi vrut sa-l vad facand asta.si aia cu ingeru ti-a zis ca i-ai dat bicla, se vede ca esti indragostita de elwinking

| PandaEcrazy explică (pentru Emazio):

Bine dar... el mi-a zis asta ca sa fie dragut nu stiu daca ma place cu adevarat

| AndreiSiAtat a răspuns:

Du`te la el si zii ca vrei sa fii cu elhappy...din cate am citit eu e clar ca te place!happy Bafta! xD SHi asculta`ma...intreaba`l daca vrea sa fie cu tinehappy

| PandaEcrazy explică (pentru AndreiSiAtat):

Am facut-o de ja dar...el tot amana...