anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei salut. Fetelor ce parere aveti despre "genul sensibil"?

5 răspunsuri:
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Ce parere sa am? oricand ai nevoie de cineva mai sensibil langa tine care sa te inteleaga si sa te asculte atunci cand alti derbedei n-o fac. nu conteaza daca esti mai sensibil, ce conteaza este sa fi o persoana placuta, de treaba, in care se poate avea incredere. uneori, cel putin din punctul meu de vedere, fetele au nevoie si de o prezenta diferita in viata lor, si aici ma refer la prieteni ( baieti evident ). asta le ajuta sa observe mai bine "teritoriul". baietii sensibili sunt demni de luat in seama, mai mult decat ar fi orice cocalar sau nesimtit care incearca sa fie mereu ceea ce nu este de fapt. chiar daca un baiat arata ca este sensibil asta nu este un motiv de prejudecata sau de batjocura. chiar apreciez ca mai exista si astfel de baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am nimic împotrivă atâta timp cât nu e pămpălău şi ştie să se descurce în viaţă.
Baftă`!

| botyk_1544 a răspuns:

Heyy lucian...mie una imi plac tipi sensibili sunt foarte draguti:X:Xka niste copii pe care iai pupa toata ziua

| Helenèa a răspuns:

In mod clar atrage un baiat sensibil! dar nu atat de sensibil incat sa planga la un film de dragoste mai mult decat fata, sau atat de sensibil incat daca exista o cearta in cuplu sa isi sune plangand partenera. Dar sensibil la modul romantic, e excelentbig grin

| COLAduceladependenţăăăă a răspuns:

Sensibil e fte ok, dar nu timid happy.