| Sonia a întrebat:

Hei! Salut:*!
Hristos a inviat!
Maine incepe scoala! Trist nu?sad. Ajutati-ma si pe mine! Eu intotdeauna am fost fata cu note bune, nu perfecta cu numai 10 dar pe acolo, am reusit in acesti ani de scoala sa ii fac pe profesori mandrii de mine si sa invat pana sa nu mai pot! Pe parintii mei i-am obisnuit numai cu rezultate bune! Dar...eu ma aflu in an cu examen la o scoala de specialitate olimpica fiind la specialitatea mea-muzica, si dupa primul semestru pur si simplu nu mai puteam sa invatat! Nu mai eram eu aceeasi ca dinainte tot timpul cu caietele in fata-la fel ca inainte! Medile nu mi-au scazut, am reusit totusi sa ma mentin la acel nivel, dar acum reincepe scoala si urmea o perioada grea, cu admitere la liceu cu tot si simt ca nu o sa pot face fata! Sunt prea multe! Am un program super naspa, ca de exemplu maine cu meditatii cu tot ajung acasa la 8 seara si sunt plecata tot de la 8straight face 7 ore de curs si dupa pana seara am specialitate si meditatii!
Ajutor! Ce sa fac? Cum sa reinvat ca inainte? Imi e frica ureaza adimiterea si in ritmul acesta... ofsad... dau Fundaaaa:X

Răspuns Câştigător
| Lavy a răspuns:

Pai poti sa iei energizante sa mai iesi si tu afara!

4 răspunsuri:
| ErickEmil a răspuns:

Deci nu mai fi asa de obsedata ca nu mori daca mai iei si un cate un 4-5, ma mir ca nu esti tocilara clasei sau ceva de genu, distreazate, lasa meditatiile ca nu ii bine ca te doare cap-soru! deci rasp meu e sa ai grija si sa nu mai fii obsedata de invatatura chiar daca nu esti de acord cuceea ce spun! ( scuze de limbaj sunt putin baut)laughinglaughing

| Roxy_9963 a răspuns:

Sincer dupa mine energizantele sunt o prostie. sfatul meu e sa nu bei asa ceva...ar fi bine sa iti modifici putin programulhappy

| Roxy_9963 a răspuns:

Dupa mine energizantele sunt o prostie.te sfatuiesc sa nu bei asa ceva.mai bine schimbati un pic programulbig grin

| Sonia explică:

Obsedata nu suntlaughing-dar asa mi-am obisnuit parintii si nastraight face...dar pur si simplu nu pot sa mai invatstraight face delocstraight face