| Geanin a întrebat:

Hei! Salut! Imi explica si mie cineva, cand va aud ca profele nu va lasa cu parul cat de mare aveti parul (cm? si cam pana unde vine ) si cum vrea sa il aveti. Eu mi-l las la 6 cm cam asa si deja o profa mi-a zis ca vezi ca il ai cam mare. Doamne! Nu am plete, il am aranjat asa gen clasic 40's cu bretonu in partea dreapta. Nici nu am avut dorinta sa il am mai mare dar nu inteleg parul meu e mare? Il am cam asa http://hairstylesforwomenvip.com/......s-foodlv/. Chiar e mare?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ramai neschimbata la par ca sa-i faci in ciuda mai mult

| Mussette a răspuns:

Sunt rele. Am avut colegi care incercau sa aiba parul mai lung si profele comentau. Presupun ca-i profa de dinainte de '90 si a ramas setata pe alt sistem. Daca nu scade nota la purtare si tu inveti, lasa-l cat de lung vrei. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu e nici măcar puţin mare. E o frizură obişnuit bărbătească. Eu n-am stat să mi-l măsor, dar cu siguranţă îl am mai lung de 6 cm, şi nu s-a plâns niciun profesor din cauza asta. Alţii chiar au părul lung şi nici lor nu li se reproşează nimic, şi chiar dacă poate mai sunt unele remarci din partea anumitor profesori, tot n-au ce să le facă pentru a-i determina să renunţe la păr atât timp cât ei nu vor asta.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Profa e nebuna happy
Pa-pa!

| Octavia1 a răspuns:

Eu il am de 40 cm cam asa si nimeni nu imi spune nimic! Lasa-l asa ca sa ii faci in ciuda! Sper ca te-am ajutat! :*

| Florescu23012000 a răspuns:

Cred ca are o problema laughing.
Pai, ca sa nu faca baba infarct, poti lasa bretonul mai mic :*.