Noi, toate fetele facem aceeasi greseala, punem pe primul loc orgoliul, gen daca el nu imi scrie...eu de ce sa ii scriu?! corect? daca chiar il iubesti si tii atat la el ar trebui sa ii arati si prin sinceritate va vedea ca esti o persoana capabila sa intretii o relatie, pentru ca baietii ne vad foarte copile cand facem asta si oarecum e adevarat. acum, imagineaza-ti daca il uiti... o sa suferi dupa o poveste de dragoste care nici macar nu a existat, o sa irosesti sentimente pure de iubire. fi cu el, o sa mearga totul bine, si daca va despartiti macar o sa suferi dupa ceva frumos nu dupa ceva ce nu s-a intamplat si o sa te intrebi mereu, cum ar fi fost daca?!, crede-ma, sa ii spui e cel mai bine! de fapt, sa ii emonstrezi. bafta! sper sa ma asculti. daca mai ai intrebari imi dai mesaj prv si vedem cum facem pe o retea de socializare
Concluzia mea. Tot ce ai povestit sunt jocuri foarte copilărești, sentimente lipsite de profunzime, jocuri de-a mama și de-a tata, dar ca la grupa mare de la grădiniță, că el mi-a scris, că nu mi-a mai scris, că a scris la una din străinătate, că prietenul prietenei ei a zis că nu știu ce. Asta nu e dragoste, este un joc despre un joc.
Daca foloseai si tu pseudonime in loc de X si V, poate citeam si noi vreo 25% sa intelegem ceva
Bună. Știu prin ce treci, am trecut și eu printr-o chestie asemănătoare acum ceva timp. Dacă vrei vorbim în privat, poate te pot face sa te simți mai bine.
Hei, am trecut și eu printr-o chestie asemănătoare acum ceva timp. Dacă vrei vorbim în privat poate te pot face sa te simți mai bine.
Ar trebui să te axezi un pic pe citit pt.ca prea stâlcești limba romana și dacă acel V care ținea la tine are probleme de acustică+cu expresiile tele) normal să te paseze...