| Anaxor96 a întrebat:

Hei salut...Sunt intro mare dilema:mie mi-a placut de un baiat timp de 2 ani,si lui i-a placut de mine,dar nu a fost sa fie (cu toate ca inca ma mai intreb cum ar fi fost daca fi fost putin mai puternici.) Oricum,el mi se pare ca intrecut peste, si nu mi se pare cazu sa i-l mai astept, sau chestii din astea.Anul trecut am intrat la liceu,si in clasa cu mine este un baiat dragut, dulce, etc. care mi-a aratat de mai multe ori ca ii place de mine...Acum nu stiu sincer ce sa fac! Adica ma cam bate gandul sa vad ce se poate intampla cu baiatul de la scoala de mine, intr-un fel tot ce sper e sa ma ajute sa trec mai departe si sa incep sa traiesc din nou.Stiu ca nu e bine,dar ajutati-ma, spuneti-mi ce sa fac, pentru ca eu sincer nu stiu

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca daca tu ai impresia ca colegul tau te poate face sa uiti de respectivul, e bine sa incerci o relatie cu el. Poate fi un lucru dificil, deoarece dupa o posibila despartire va trebuii sa-l vezi tot timpul, dar daca tu te simti destul de puternica sa incerci, e bine. happy
Succes!