| Andreea_1647 a întrebat:

Hei salut TPU! ma puteti ajuta intr-o chestie mai complicatabatting eyelashesam auzit ca exista programe speciale de a sparge id-uri. Va tog sa imi dati si mie un site de unde il pot downloada gratis si fara virusi adica in stare de functionare sau daca il are vreunul dintre voi sa mi-l trm pe mess va dau id meubatting eyelashesva roog repedepuppy dog eyes. Dau fundita:Xmultumesc:*

Răspuns Câştigător
| Holyman a răspuns:

Din pacate nu iti pot da nici un link deoarece nu exista program de spart id! baza yahoo mesenger adica baza de date este foarte puternica si nimeni nu a spart o parola de messenger vreodata! Cat despre ce vezi tu pe youtube sunt niste porcariii! Si eu am dawnloadat un program de spart id si era fals in loc sa imi dea parola unuia mie lui i-a trimis numele id-ului meu si si parola! Si uite asa am ramas fara contt! Deci nu exista program de spart id-uri tine minte asta!

1 răspuns:
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu există program de spart parole de yahoo. Există doar un program asemănător, creezi un fişier asemenea unui messenger şi când îl deschizi este la fel, iar dacă vine un prieten la tine şi vrea să intre pe messenger îi deschizi messenger-ul cel fals, iar când îşi scrie ID şi parola şi vrea să intre nu se deschide iar ID şi parola pe care le-a scris se salvează undeva în calculator.
Eu nu îţi recomand să foloseşţi astfel de programe deoarece nu e frumos ce faci şi nu ai dreptul să intri în ID unei persoane şi să îi citeşti email-urile şi arhivele.