| MINIONS008 a întrebat:

Hei salut TPU! Offf nici nu stiu cum sa incep. Pai... ce sa fac ca imi vine sa rup tot ce imi iese in fata pentru ca "parintii" meni, adica eu nu ii consider. Deci: eu nu am prieteni si am avui unu cand eram in a7-a dar dupa un moment cand o colega se despartise de prietenul ei incepuse sa vorbeasca cu mine dar nu sa fim un cuplu asa ca prieteni, iar fostu... era gelos si cand am plecat de la scoala a venit sa ma bata si el a dat prima lovitura si eu crezand ca "prietenu"meu ma va ajuta am stat si nu m-amferit, iar dupa am inceput sa ii dau eu si toti s-au bagat : "Lasal " "Stop oprestete" si deastea si ma trageau sa ma opreasca. Asa ca acum nu mai am prieteni. Iar in seara asta "tata" de fapt de mult nu de azi a inceput sa imi dea ordine si sa se comporte cu mine de parca as fi...dar azi m-am saturat! Ce sa fac? Nu mai suport! De fumat am fumat si acum vreau sa im iau tigara electronica. Si am avut o iubita si cand eram cu ea si vb nu imi mai pasa de ce ziceau eu dar acum nu mai am si am suferit ff mult cand m-am despartit de ea dar... Oricum ce a fac k mie imi e frica ca sa nu fac ceva rau sa ma droghez sau deastea ca eu nu sunt asa. Trebuie sa vb cu cineva dar nu am prieteni...
CE SA FACCC VA ROGG FUNDA!

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune-i lui Dumnezeu tot ce ai pe suflet, EL e cel mai bun tată, prieten, ne respectă și ne înțelege mereu.

| escapegoatxd a răspuns:

GAMING + FILME + SERIALE + ANIME-URI.
Asa am trecut si eu peste suferinta asta adolescentina.