| Anaxor96 a întrebat:

Hei salut tuturor! Am o intrebare pentru fete:e ok sa te mai gandesti la el daca au trecut 2 ani de cand nu ati mai vb, chiar daca va vedeti in fiecare dimineata la statia de autobuz? Adica cred ca ar fi mai ok sa va povestesc tot:totul a inceput intra 8, cand la sfarsitul anului s-a aprins o scanteie mare, care apoi s-a transformat in iubire intre mine si un coleg.Eram mereu impreuna,iar cand nu eram se asigura ca nu niciun baiat nu se baga in seama cu mine, ne imbratisam de fiecare data cand aveam posobilitatea, iar in seara banchetului cand eram aproape la un pas sa ne dezvaluim sentimentele unul fata de celalalt am fost deranjati de un prieten de al lui.De atunci nu am vb aproape deloc si nu pentru ca nu vroiam asta, dar pentru ca de fiecare data cand incercam sa ne apropriem unul de celalt venea mereu cineva si ne deranja.Acum sunt intra 10 si tot mai simt ceva pentru el,numai e iubire,cred pur si simplu ca e doar nostalgie, si cu toate ca stiu ca nu putem sa fim impreuna pentru ca suntem prea diferiti, tot mai petrec zile intregi gandinduma la cum ar putea fi.Mam gandit ca poate daca mias gasi un iubit, mi-as lua gandul de la el, dar nu sunt genul de fata care sa fie azi cu unu maine cu altu.Stiu ca nu e ok, si de asta am nevoie de sfaturile voastre! :*

2 răspunsuri:
| fsorin96 a răspuns:

Eu cred ca ceea ce te atrage la el e tocmai faptul ca nu ati apucat sa fiti impreuna.

Răspuns utilizator avertizat