Mă,eşti tare limitat.Nu cred că o fată care se respectă ar vrea să fie cu tine, numai dacă nu cumva şi tipa e la fel de tâmpită.
În primul rând eşti semi-analfabet.
Doi la mână:mi se pare aiurea faptul că vrei să fii popular şi mi se pare mai aiurea că vrei să fii aşa doar pentru tipa aia
3: în prima parte a textului eşti independent, în a doua vrei să fii
4: eşti atât de limitat încât vii aici şi ne întrebi pe noi, într-o gramatică groaznică, ce să faci şi cum să fii. Dacă aveai cât de cât ceva în cap îţi rezolvai problemele de unul singur, că nu-s de cine ştie ce complexitate.
Si am uitat ceva : am un prieten care mi-a fost cel mai bune prieten, fireste freaierul clasei ( nu il prives asa dar zic cum zice clasa ) si nu vreau sa scap de el! Doamene para suntem in razboi asa pe dominati! Pierdem, profitma sa ajungem mai dati dracu! Doamne! De am fi toti uniti! Ce dracu sa fac?
Fii atent, închide calculatorul, pune mâna şi repetă manualul de română din clasa a doua, lasă agnosticismul şi alte concepţii filozofice că astea-s pentru ăia inteligenţi. Dacă faci asta şansele tale ca să pui mâna pe vreo pereche de sâni vor creşte considerabil, mai ales dacă respecţi partea cu româna...
all3x_1560 întreabă:
dedegirl întreabă: