| Alissa193 a întrebat:

Prietenii adevarati sunt putini dar totusi cred ca exista.cum iti dai seama ca ve-ti fi prieteni pentru toata viata/?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Scuze pentru prima postare. Initial era alta intrebarea. Prietenii adevarati se fac in timp. Prieteni adevarati sunt acei care iti sunt alaturi si fac sacrificii pentru tine. Un prieten adevarat are rabdare sa iti asculte tristetea si iti ofera inima lui ca umar pe care sa plangi.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu poti scapa de acest sentiment pana nu intalnesti un baiat care sa te ajute. Atunci cand vei intalni un baiat care va tine sa iti arate ca tine la tine unele temeri vor disparea. Fiecare relatie, fiecare intalnire este o ocazie de a invata si de a capata incredere in tine. Daca totul a mers foarte bine inseamna ca nu ai de ce sa te temi.

| daii a răspuns:

Nu iti dai seama.Doar astepti si atunci vei vedeahappyNu stii cand te lasa, cand ai vreodata un necaz mare si cine stie. poate e langa tine poate nu.Deci,timpul le rezolva pe toate.

by daiiwinking

| Cryssy a răspuns:

Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit. Un prieten adevarat nu te tradeaza niciodata, iti alaturi la bine si la greu, te ajuta sa mergi mai departe, iti da puterea sa treci peste toate.

| broscutsaaa a răspuns:

Prietenia se masoara doar in amintiri, voie buna, liniste si iubire. prietenia inseamna iubirea suprema, cel mai valoros lucru, cea mai deschisa comunicare. adevarul cel mai sever, cel mai sincer sfat si cea mai mare comuniune de ganduri de care sunt capabili femeile si barbatii. Nu exista iubire mai mare si mai puternica decat cea pe care o exprima prietenia. Un lucru bun devine mai bun si mai frumos daca poti sa-l imparti cu prietenii. Prietenii au ceva ce iti lipseste... de pilda optimismul. Ei te fac sa simti ca totul va fi bine in lume cat timp iti vor sta in preajma. Kilometri obositori trec repede si ii parcurgi mai vesel, mai usor. Si lumea-ntreaga pare mai senina cand ai un prieten drept insotitor.Prietenii cei mai apropiati sunt cei care inteleg cel mai bine ce e cu viata noastra...carora le pasa de noi la fel ca si noua, care ne sunt alaturi la succese si la esecuri, sunt cei care rup farmecele asupra singuratatilor noastre. Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii. Avutia ta este acolo unde sunt prietenii tai. Temelia adevaratei prietenii este increderea! Edificiul ei - respectul. Prieteni, tovarasi de drum, iubiti, ne sunt cei care ne acorda increderea lor deplina

happylove struck

| theodoraafi a răspuns:

Sunt de acord in totalitate cu bacemi...
dar mai adaug ceva: cu timpul poate nu o sa mai fiti asa apropiati. fiecare are alte concepti, vise... la un momendat drumurile se despart

| zantedeschia a răspuns:

Nu te precipita cu nimeni sa zici ´´A va fi prietena/ prietenul meu toata viata¨´ o sa vezi ca cu trecerea timpului prieteni se schimba. Cunosti alte persoane, vechii prieteni nu te mai saluta.

| oana23madrid a răspuns:

Atunci cand nu te lasa la greu, si sunt alaturi de tine si la bine si le rau, numai atunci iti vei da seama cine iti este cu adevarat prieten, si cam rar mai gasesti astfeli de prieteni in ziua de azi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un momebdat, cel mai bun prieten te tradeaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai acum nici nu mai stiu. Adica o fata care i-am luat hamster, a venit la mine acasa si nu mai zic ce am facut pentru ea, vrea sa se mute la scoala cu o colega de care zicea ca nu-i place si odata voia sa le zica colegelor ce am zis despre ele. Deci m-a inselat, credeam ca este un prieten adevarat. Deci nu oricine iti este un prieten adevarat, o alta colega era ba mega buna cu mine, ba rea, dar o fata chiar cred ca este un prieten adevarat. Mi-a zis ca-i place sa ste cu mine si pur si simplu este diferita. Ai grija cu cine esti prieten.