| Deniix260 a întrebat:

Hei! sambata viitoare imi tin ziua de nastere [fac 15] si o tin acasahappy mentionez ca stau la casa si am curte mare etc... va rog imi putieti da ceva ideei in legatura cu ce am putea face adica vreau sa ne distram nu sa stam si sa ne uitam unii la altii. Vor fi invitate in jur de 15- 20 de persoanehappy si fete si baietihappy dau funda:*

Răspuns Câştigător
| XByancaElenaX a răspuns:

Buna La multi ani! Si eu am multe ideii de exemplu:adv,provocare, procent, curaj sau sarutare daca nu cei care...vor sa nu se joace ii lasi si la calculator voi...sau daca nu vreti sa va jucati asa, dati drumul la max. la muzicaa dansati va distrati (va stropiti cu aparolling on the floor)
Or:faceti filme (filmati cu webcam/telefon/aprat s.a) etcetc gandeste putin si din ce va jucati voi in clasa aa da sau LEAPSA...vatea scunselea,big grinbig grinhappysau: aranjează 10 sticle într-un rând, lăsând între ele o distanţă de lungimea unei sticle. Cine poate să parcurgă rândul de sticle fără să răstoarne nici o sticlă?
Cine doreşte să încerce, este lăsat mai întâi să treacă printre sticle fără a fi legat la ochi. După ce a făcut această probă, este legat la ochi. Pe furiş cineva îndepărtează sticlele. Hazul va fi foarte mare, pentru că cel ales va executa un adevărat dans, balansându-se în toate direcţiile, de teamă să nu răstoarne sticlele care oricum nu mai există. Asa, altul care l-am mai jucat a sunat cam asa:Ai nevoie de un bat lung.O sa asezi o prajitura sau o mancare pe jos, iar cine va vrea sa manance, va trebuii sa ia batul in spate pe orizontala, sa isi bage mainile pe sub bat, si cu gura sa apuce mancarea.Suna usor, dar crede-ma nu e chiar asa de usor.Am mai jucat un joc in care toti se incalceau intre ei, iar apoi venea unul sa ii descalceasca [ trebuie sa stii jocul, e deja celebru]. Inafara de jocuri puteti face karaoke.[va veti distra cu siguranta].Un alt joc e cam asa: Alcatuiesti tu niste probe, si ii vei pune pe fiecare sa le indeplineasca [ ex: stai in cap, scrieti numele la perete cu capul, sau tot ce iti vine prin cap amuzant]Cine nu va vrea sa le indeplineasca trebuie sa bea un pahar plin cu suc.[ai grija sa faci muuuuuuulte probe]Problema va fi ca la sfarsit toata lumea va avea nevoie la baie. Puteti sa jucati si cu sampanie

2 răspunsuri:
| XByancaElenaX a răspuns:

Nu neai dat fundastraight face

| FollowTheLight a răspuns:

Hey, si eu mi-am tinut ziua de nastere de curand si am implinit tot 15 ani.Si ce pot sa zic, la multi ani, si waw, tu chiar inviti multe persoanelaughing.Eh, la mine o fost vreo 7, dar sa stii ca mereu mi-a placut sa jucam cele mai amuzante jocuri la zilele de nastere ca sa ramana cat de cat memorabile.Haide sa iti spun ce am facut noi.Cred ca toata lumea e satula de adevar si provocare, dar daca vezi ca totul e un dezastru poti apela la el.Eu stiam un joc, din pacate nu se poate juca decat o singura data.Mai mult cum sa zic, e un fel de farsa, dar va starnii hohote de ras.Suna cam asa: Se aranjează 10 sticle într-un rând, lăsând între ele o distanţă de lungimea unei sticle. Cine poate să parcurgă rândul de sticle fără să răstoarne nici o sticlă?
Cine doreşte să încerce, este lăsat mai întâi să treacă printre sticle fără a fi legat la ochi. După ce a făcut această probă, este legat la ochi. Pe furiş cineva îndepărtează sticlele. Hazul va fi foarte mare, pentru că cel ales va executa un adevărat dans, balansându-se în toate direcţiile, de teamă să nu răstoarne sticlele care oricum nu mai există. Asa, altul care l-am mai jucat a sunat cam asa:Ai nevoie de un bat lung.O sa asezi o prajitura sau o mancare pe jos, iar cine va vrea sa manance, va trebuii sa ia batul in spate pe orizontala, sa isi bage mainile pe sub bat, si cu gura sa apuce mancarea.Suna usor, dar crede-ma nu e chiar asa de usorlaughing.Am mai jucat un joc in care toti se incalceau intre ei, iar apoi venea unul sa ii descalceasca [ trebuie sa stii jocul, e deja celebru]. Inafara de jocuri puteti face karaoke.[va veti distra cu siguranta].Un alt joc e cam asa: Alcatuiesti tu niste probe, si ii vei pune pe fiecare sa le indeplineasca [ ex: stai in cap, scrieti numele la perete cu capul, sau tot ce iti vine prin cap amuzant]Cine nu va vrea sa le indeplineasca trebuie sa bea un pahar plin cu suc.[ai grija sa faci muuuuuuulte probe]Problema va fi ca la sfarsit toata lumea va avea nevoie la baie. Puteti sa jucati si cu sampanie, dar ma tem ca toata lumea va uita regulile pana la sfarsitlaughing.Nu te astepta ca petrecerea sa infloreasca din prima ora.Va dura ceva pana toata lumea se va acomoda.Iar daca stai si la curte, jucati prinselea, sau ascunselea noaptealaughing. Poate fii amuzant. Sper ca te-am ajutatwinking