Sper sa fie doar o simpatie! Pe vremea mea circula pe oracole urmatoarea fraza,,Dragoastea (de elev) te lasa corigenta,si la toamna repetenta''
In generala il simtatizam pe proful de engleza, era tanar si frumos, ne spunea tuturor pe numele mic, aveam cartonase cu numele noastre la ora lui, mai spunea cate o gluma cand atmosfera devenise prea tensionata.La banchetul de clasa a VIII -a m-a invitat la dansat,eram doar o copila,nu va ganditi la prostii,plus ca erau si parintii de fata pentru ca banchetul, reuniunea s-a organizat in sala de muzica (cea mai mare din scoala)
In liceu il simpatizam pe proful de rusa! Ne mai povestea pe unde am umblat el,ne facea cand Umflatele, cand Gloabe.Mai ne dadea una peste cap cand credea ca nu sunteam atente la ore(eram clase doar de fete)La ora lui trebuia sa fie musai flori fie iarna, fie vara! La banchetul de clasa a XII-a a dansat cu profa de bio, pentru ca amandoi au iesit la pensie in acel an.I-am numit,, dansul pensionarilor''
Ce amintiri!
De-asta va duceti voi la scoală? Si mai spuneti de baieti ca sunt in limba dupa fete. Am avut o profesoara de tehnologie cu ani in urma si faceam si „meditatie" la ea acasă.
Profesoara de engleza din liceu.nu era cine stie ce, dar o putem adauga la categoria MILF.de cate ori venea pe randul nostru si intorcea bucile le noi, simulam scuipatul in palme, iar dupa simulam o lovitura peste fundul ei sexy(bineinteles, fara sa atingem).