Hey dar nu reactiona asa pentru ce pentru un baiat da-l incolo mai gasesti inca zece ca el care sa stea cu tine pentru un timp dupa cand se plictisesc cauta pe alta si iar te lasa asa sunt baietii treci peste nu e primul si nici ultimul nu sunt o problema baietii.
Viaţa-i simplă, noi o complicăm, şi de ce? Nu-ţi mai complica viaţa, nu mai "alerga" după nimic momentan, ia o pauză O să fie bine!
Hei,calmează-te,intinde-te în pat,undeva,şi relaxează-te, nu mai fi aşa "incordată", glumeşte un pic cu viaţa, nu crezi că nici ea nu-i prea fericită? Eşti plouată ca o zi de vară, capu' sus!
Nu pot sa tin capu' sus, pentru ca doare prea tare, am incercat sa trec peste, dar nu pot tptul imi aminteste de el, viata asta afurisita imi distruge toate sperantele la fericire, am incercat sa imi ascund sentimentele fata de el tot timpul asta, dar nu pot atata timp cat toata scoala vorbeste depre el, acum vorbesc cu el prin mesaje, i'a zis o colege de-a mea ca am plans pentru el si na', se simte naspa.
si am incercat de multe ori sa stau linistita in pat, dar ma uit la telefon, la calculator la tot din casa mea si imi aduce aminte de el
Buna
e prea devreme pentru asa absurditati...
esti la o virsta fragila cand stiu ca toate astea au un efekt negativ asupra ta, dar trebuie sa fii tare si sa nu ei in konsideratie toate aberatiile astea...pentru ca te asteapta multe.Viata e sufiecient de dura si cu multe obstakole.Nu trebuie sa te opresti aici!
Fii tare, nu avea incredere decit in tine.
Tu insuti o sa-ti fii mereu de ajutor si nu o sa te dradeze instinktul niciodata...
Sukcese )
. sincer, sunt tare, dar nu pot sa uit o persoana pentru care mi'as da si viata, el acum imi zice sora ce sa mai fac eu acum... am un baiat minunat, care ma iubeste si eu ce fac?! ma gandesc la fostul nu pot sa mai fac nimic, e ca si cu mi; am distrus toata viata, cel putin asa simt
Deai sti kit de greu imi este si mie...
si cite mi s-au intimplat.dar incerc sa trec peste
trebuie sa pretuiesti la timp ceea ce ai pentru ca mai apoi poate fi prea tirziu.
si apropo:nu ti-ai distrus viata, aceasta ce ti se intimpla e trecator, pentru ca esti inca mica si o sa ai parte de multe in viata
o sa fie bine
o sa vezi