| vikirikimiki08 a întrebat:

Hei! seara buna! am si eu dilema : am cunoscut un baiat care de la cel mai bun prieten mi-a devenit iubit doar ca dupa cateva luni petrecute impreuna el mi-a zis ca mai bine sa nu mai continuam aceasta relatie pentru ca nu ne potrivim si ca el nu vrea sa vrea sa ajungem mai departe si apoi sa ma raneasca si ca mai bine ramanem doar prieteni ( iar eu am acceptat ), ceea ce el a ramas suprins a fost faptul ca eu am reactionat destul de ok. ideea e ca am observat mai de mult timp ca el mai mult de o amica nu ma vede si probabil de când i-am maturisit ca m-am indragostit de el s-a hotarat sa imi spuna acest lucru. o parere, va rog?

1 răspuns:
| MaryIngerPazitor a răspuns:

Buna happy
Nu vreau sa te descurajez, dar daca el nu simte mai mult pentru tine, nu prea ai cum sa schimbi asta. Poate, cu timpul, va incepe sa aiba sentimente pentru tine si sa te vada mai mult decat ca pe o simpla amica. Si, chiar daca nu se intampla asta, nu ai de ce sa fii trista. Lucrurile astea sunt copilarii; sunt trecatoare. O sa vezi ca peste ani te vei gandi la toate "iubirile" astea adolescentine si vei rade si iti vei aminti cu drag de ele happy
Multa bafta cu prietenul tau si o seara frumoasa!