Buna Bya!
Si eu sunt sefa` clasei si este foarte dificil cand toti vorbesc si toti te trag pe tine la raspundere, dar Lavinia e intr-adevar o scorpie!
Eu nu am treaba cu colegii toti ma iubesc si nu-i bat sau injur (mai sunt exceptii). Insa nu ar trebui sa iti/va fie frica de ea! In primul rand daca nu va convine ca sefa, spune-ti-i dirigintelui sau invatatorului vostru! Spune-ti-i ce va face si o va schimba din acest "drept"!
Mie sincer nu-mi place cand nu este dreptate si ma iau in gura cu toate fetele in general ca ma enerveaza si isi dau fite! Pentru ca noi nu suntem supusii nimanui si trebuie "sa luptam" pentru liniste. Ce i-as trage o mama de bataie aieia, insa tine minte ai spus ca nu o place aproape nimeni, chiar crezi ca va poate bate pe toti?! Daca va "aliati" impotriva ei se va calma,
Te pup si bafta, sa revii sa spui daca ati schimbat-o din postura de sefa!
O zi buna!
Bună.
La prima ședință cu părinții puneți în discuție și acest aspect!
Pa, pa.
Aoleu! Draga Bya, de eram in locul tau ma transferam de multa vreme la alta clasa sau alta scoala. Oriunde, da` sa scap de "scorpia" aia. Macar are rezultate bune la invatatura?
P.S: Las' ca vine vacanta, iar la anul presupun ca o sa alegeti iar seful/sefa clasei. Cum a.ti suportat-o un an de zile mai faceti asta si 4 saptamani.
Hello.Si eu am fost sefa clasei 2 ani la rand, dar nu ma comportam asaColega voastra[Lavinia] e prea autoritara
Ma daca e sefa clasei ce...nu se crede ea cine stie ce sefa clase epusa doar casa tina liniste in clasa atunci cand nu vine un prof sau sa nufie mizerie in clasa.nu trebuiesa vadea ordine ca nu esefa voastra de aia se numeste sefa clasei adica a incaperii sa aiba grije de cese intampla in clasa nu de voi sa va tortureze)din punctul meu cred ca are multe defectear fi mai bine sa iti convingi colegi casa nu mai fie ea sefa si spune-le prof daca va bate.cu tupeu sa nu iti fie rusine.bafta
In ce clasa esti? loveste-o si tu sa NU SE CREADA BURICUL PAMANTULUI.Si atunci cand e de serviuciu nu mai faceti nimic pentru ea